Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Jj. laminát s výztuhami jako výrobní zlepšovák. který se však neujal. A propo, netuší někdo co se děje s portálem Prototypy? Rosťa Kolmačka avízoval před časem překopávku, potom se jej někdo na K-Reportu vyptával na funkčnost (cca. týden nazpět) a příčinou prá byl problém na mateřském serveru. Od té doby ticho.

Jj. laminát s výztuhami jako výrobní zlepšovák. který se však neujal. A propo, netuší někdo co se děje s portálem Prototypy? Rosťa Kolmačka avízoval před časem překopávku, potom se jej někdo na K-Reportu vyptával na funkčnost (cca. týden nazpět) a příčinou prá byl problém na mateřském serveru. Od té doby ticho.
Asi to předělává. Nejsi jediný komu ty stránky chybí. :oops:

Tak a je to, upravené dvojičky s úplně novými zvuky a s upravenými enginy jsou ke stažení jako obvykle. Díky moc všem za spolupráci.
Vau zvuky parada a tie okolesníky v oblukoch no super a aj celkovo oproti povodnym zvukom velka zmena .
Ale este by som sachcel opytat ktorý parameter v cvf ma na svedomý rucicku pravdepodobne na prevodník,lebo neviem ci to tak má byt,alebo sa nato pozabudlo .
A vyzerá to divne pri uplne povolenej masine ked ukazuje tlak v prevodniku.

Přílohy

• 131.jpg
    131.jpg
    325.1 KB · Zobrazeno: 41
To je chyba, která je i v původním nastavení kabiny. V kabině jsem dělal minimum změn, prakticky jen sesouhlasené animace kontroléru s engem a navíc vypínač plus signalizace HV. Této chyby jsem si vůbec nevšiml, ale na tvé pozornění ji dohledal. Oč tedy jde:

Dial (
Type ( AMMETER DIAL )
Position ( 478 301 20 20 )
Graphic ( "..//..//common.cab//cab131//131_cierne.ace" )
Style ( NEEDLE )
ScaleRange ( -600 0 )
ScalePos ( 298 220 )
Units ( AMPS )
Pivot ( 11 )
DirIncrease ( 1 )
)

V původním zápisu jsou hodnoty "dorazů" výseče ve které se černá ručička převodníku pohybuje obráceně - ScalePos ( 220 298 ). Stačí je tedy vzájemně prohodit, jak je uvedeno výše. Kdo si netroufne na úpravu .cvf kabiny, zde je i s úpravou rafičky převodníku.
Stejným způsobem je řešena rafička převodníků i na ostatních kabinách řad x6x.

To je chyba, která je i v původním nastavení kabiny. V kabině jsem dělal minimum změn, prakticky jen sesouhlasené animace kontroléru s engem a navíc vypínač plus signalizace HV. Této chyby jsem si vůbec nevšiml, ale na tvé pozornění ji dohledal. Oč tedy jde:

Dial (
Type ( AMMETER DIAL )
Position ( 478 301 20 20 )
Graphic ( "..//..//common.cab//cab131//131_cierne.ace" )
Style ( NEEDLE )
ScaleRange ( -600 0 )
ScalePos ( 298 220 )
Units ( AMPS )
Pivot ( 11 )
DirIncrease ( 1 )
)

V původním zápisu jsou hodnoty "dorazů" výseče ve které se černá ručička převodníku pohybuje obráceně - ScalePos ( 220 298 ). Stačí je tedy vzájemně prohodit, jak je uvedeno výše. Kdo si netroufne na úpravu .cvf kabiny, zde je i s úpravou rafičky převodníku.
Stejným způsobem je řešena rafička převodníků i na ostatních kabinách řad x6x.
Díky Jozefe :D
Ked už doma človek karantenuje,tak aspon takto trosku prehodí oči od Telky :D :D
Ešte mam otazku k TSRE5,ale pokusim sa ju hodit do prislusneho vlakna. :) Aby sa to tu zbytocne nezapchavalo :)

Mistře čím může být tohle? Když přijede vedle tak se vybarví. ;) Hlavně mi neříkej, že je to slabým železem :) Je to 242.216.

plech.jpg

Mistře čím může být tohle? Když přijede vedle tak se vybarví. ;) Hlavně mi neříkej, že je to slabým železem :) Je to 242.216.
Řekl bych ti, že je to slabým železem, ale ty si zasloužíš vědět pravdu. :D Je to špatnou kompresí do .dds . Mám dojem, že pro 216 jsem textury ani nepřipravoval. Ale nezoufej, vše se napraví v novém balíku plecháčů. Někdy. Asi.

Dobrý, vyměnil jsem to za 249, ještě jsem to netestoval, jsem nějakej přeježděnej po tý klatovský tak snad brzy zjistím. ;-)

@poison Dělá to binec jen v některých verzích OR. Já používám 1.3.1.4328. Jednak proto, že mi v ní fungují právě některé plecháče a taky proto, že ostatní verze na svém PC vůbec nerozjedu a nevím, proč.

Ne, v žádném případě! Na to je potřeba konverzní grafický SW. Já na to používám free software, který je původně určen pro manipulaci s texturami leteckých simulátorů. Z principu je to stejné jako MSTS/ORTS. Jmenuje se DXTbmp texture tool a roste to tady. Je poněkud vousatější (to je ostatně vidět i z rozhraní), ale s texturami .dds si poradí. ACE ukládá ve standardním režimu nebo s alfou.

prevod.jpg

Back
Nahoře