Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
A dalším SW, který s tím umí poradit je AceIt 1.34

oknoAceIt.JPG

A opět si je možné vybrat, zda texturu .ace neprůhlednou (opaque) nebo s alfou.

Podpora vstupních formátů je celkem slušná:
obrázek_2020-11-16_164804.jpeg

Tento SW používám často, protože repainty realizuji ve formátu Targa kvůli vrstvám a alfě. A z .tga do .ace konvertuji právě tímto. Výstup je vždy jen .ace.

Počítám s vydáním ASAP, situaci nejen kolem plánovaných release zkomplikovala neopravitelná technická závada na zdroji pro můj notebook a následné zahlcení zásilkových služeb před Vánoci. (Čekal jsem na nový zdroj cca dva týdny.) Spolu s dalšími modely bych release viděl ještě tento rok, letošní komplikace snad už stačily.

...a následné zahlcení zásilkových služeb před Vánoci. (Čekal jsem na nový zdroj cca dva týdny.) ....
Pikku, já tedy musím zaklepat, ale na Hustopeče zásilkové služby pracují na výbornou. Většinou to mám následující den a když se něco zasekne, tak max 1 den zpoždění. (objednávky a zásilky tento týden, vše už mám doma) Kurýr mi včera povídá, že rozváží i v sobotu.

Vážení a milí příznivci vláčků, po mnoha letech klopotného vývoje a po mnoha zkoušeních a prohrách, se nakonec povedlo tento projekt dotáhnout do konce. Díky mým přátelům a spolupracovníkům si můžete rozšířit vozový park v ORTS několika barevnými mutacemi známého mesouna. A vůbec poprvé v železničním simulátoru je k disposici i lokomotiva řady DB102. Není sice všechno tak, jak jsem si představoval, ale kdy je, že. Děkuji všem zúčastněným (vyjmenovaným v ReadMe) za spolupráci na projektu a doufám, že se vám balík s mesouny bude líbit. Kometa je taková malinko zbastlená, ale toho si všimne jen odborník, vy to rozhodně nepoznáte. Enjoy! :)
ORTS_CD380_2020_11.gif

Modely jsou to nádherné, jenom se ty mašiny nechtějí rozjet. Je chyba jenom u mě? Maximální rychlost jsem z nich "vyždímal" cca 25 km/hod a to ještě po téměř minutě

No, já třeba nemohu posoudit, ještě jsem neměl čas si do "Mesouna" sednout. :) Zatím jen staženo a makám na chystané aktivitě pro aktualizaci BP....

omlouvám se, že jsem zavdal příčinu k hádkám a přiznávám, že chyba byla mezi PC a židlí. Nějak jsem zapomněl zapnout hlavní jistič klávesou O a protože jsem byl na trati s mírným sklonem tak se to rozjelo na těch 25km/h. Už to jede jako drak.
Jenom se mi v kabině žlutá ručička rychloměru netočí kolem osy, ale nějak podivně rotuje.

NEPTAL! Nebo ty to tam někde vidíš? S tím mám problém.
Každý, kdo přemýšlí důmyslněji než 0/1, ví, že dotyčný by uvítal spíše pomoc.
Proč ti vadí, že jsem tvoji metodu 0/1 použil na tebe?
Opakuju to znova, ptal se, jestli je chyba jenom u něj, tzn, jestli je problém na jeho straně nebo na straně autora aby věděl jak to řešit. Jenomže ty jsis zřejmě potřeboval do někoho rýpnout.

Ta klávesa s ochranou mne napadla jako první, taky jsem u jiných mašin přemýšlel proč to nechce jet. Mystifikovala mne ale ta zpráva, že to jede, tak jsem netušil o co jde.

Back
Nahoře