Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbytečně velký. Stačil by i poloviční.Toto by asi veľmi nepomohlo, alebo sa mýlim ?
Zbytečně velký. Stačil by i poloviční.
Už si to nafotil?Viem, že odpovedám na dvojročné vlákno, ale tie 861ky by to naozaj chcelo v MSTS. Existuje ešte nejaká šanca, že by to niekto vymodeloval? Textúry som ochotný ísť nafotiť a priložiť ruku k dielu. Po vydaní trate Trenčín-Nitra tieto jednotky veľmi chýbajú ...
To bylo jen pro info.Miro, to je pekné, ale ja sa dozviem o tom že tam húsenica bola až po funuse. Bola tam aj minulý víkend, navyše dobre postavená na fotenie.
Hele, flákneme tam podvozek ze žraloka, beztak je to stejný, ke žralokovi přilepím kulatější čumák. Tadá, 861 jak vyšitá a parády bude habaděj, ne?Niečo sa vyskytlo, ale stále je to žalostne málo. Šanca že niekto priloží plutvy k dielu a zoženie nejaké podklady je skôr utópia ...
Cól sem, cól tam, šak je to jedno že to bude približný modelHele, flákneme tam podvozek ze žraloka, beztak je to stejný, ke žralokovi přilepím kulatější čumák. Tadá, 861 jak vyšitá a parády bude habaděj, ne?
Myslíš nějakou takovou jako tu od cetoš, že si ho pak můžeš strčit do … ?Tenhle pinďour... Musel bych dostat nabídku, která se neodmítá.
@mirsen: ako to napísal náš génius tak dve tri štyri na stavbu modelu nepomôžu. Z tisíca fotiek je naozaj dobrých len pár, to ostatné sú len informatívne. Ak by niekto z nás 861 začal stavať, buď si to nafotí sám, alebo sa spoľahne na niekoho o kom vie že je schopný dobré fotky urobiť.
@Pikku - pri tej príležitosti mi napadlo - čo s MVTV čo som Ti poslal?
MVTV je hotové na 90%, ale s texturami SŽDC. Byl by potřeba někdo, kdo to oblíkne do slovenských barev. Víš jak, nejsou lidi.... - pri tej príležitosti mi napadlo - čo s MVTV čo som Ti poslal?