861 ZSSK

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Viem, že odpovedám na dvojročné vlákno, ale tie 861ky by to naozaj chcelo v MSTS. Existuje ešte nejaká šanca, že by to niekto vymodeloval? Textúry som ochotný ísť nafotiť a priložiť ruku k dielu. Po vydaní trate Trenčín-Nitra tieto jednotky veľmi chýbajú ...
Už si to nafotil? :D

No ja mám možnosť to nafotiť v Nitre v podstate hocikedy, len momentálne nie je moc počasie na fotenie textúr.

Niečo sa vyskytlo, ale stále je to žalostne málo. Šanca že niekto priloží plutvy k dielu a zoženie nejaké podklady je skôr utópia

torzo861.jpg

Niečo sa vyskytlo, ale stále je to žalostne málo. Šanca že niekto priloží plutvy k dielu a zoženie nejaké podklady je skôr utópia ...
Hele, flákneme tam podvozek ze žraloka, beztak je to stejný, ke žralokovi přilepím kulatější čumák. Tadá, 861 jak vyšitá a parády bude habaděj, ne?

Hele jakože snad i jó. Fotek je ovšem zoufale málo. Když jsem dělal řadu 131, tak jsem měl od pěti lidí dohromady cca 4GB fotek. (A to je lokomotiva kterou neznám, ale je hodně podobná těm, co znám.) Tenhle pinďour je kompilát desira, žraloka a kdoví čeho ještě. Takže jakýsi přibližný model bych možná i spáchal, jen nevím, jestli to nebude plýtvání mým géniem. Musel bych dostat nabídku, která se neodmítá.

@mirsen: ako to napísal náš génius tak dve tri štyri na stavbu modelu nepomôžu. Z tisíca fotiek je naozaj dobrých len pár, to ostatné sú len informatívne. Ak by niekto z nás 861 začal stavať, buď si to nafotí sám, alebo sa spoľahne na niekoho o kom vie že je schopný dobré fotky urobiť.
@Pikku - pri tej príležitosti mi napadlo - čo s MVTV čo som Ti poslal?

@mirsen: ako to napísal náš génius tak dve tri štyri na stavbu modelu nepomôžu. Z tisíca fotiek je naozaj dobrých len pár, to ostatné sú len informatívne. Ak by niekto z nás 861 začal stavať, buď si to nafotí sám, alebo sa spoľahne na niekoho o kom vie že je schopný dobré fotky urobiť.
@Pikku - pri tej príležitosti mi napadlo - čo s MVTV čo som Ti poslal?

Pardon. So stavbou modelov nemám absolútne žiadne skúsenosti. Naivne som si myslel, že to postačí :)

Back
Nahoře