Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Textura je v pořádku, ale z nějakých příčin je "spadlý" freightanim o 7 cm. Náprava je možná okamžitě:Zdravím,
u nové lokomotivy od Pikka mám problém s dupliktní posunutou texturou (viz screen). Děkuji za každou pomoc.
FreightAnimStatic (
SubType ( Default )
Shape ( 213_902_FA2.s )
Offset ( 0.0, 0.0, 0.0 )
Visibility ( "Cab2D" )
Flip ( 0 )
)
)
Ale je divné, že to je viditelné i u externího modelu, tenhle FA by se měl zobrazovat jen v kabině.Textura je v pořádku, ale z nějakých příčin je "spadlý" freightanim o 7 cm. ...
Visibility ( "Cab2D" )
...[/CODE]
Stačí chybějících 7 cm dopsat do parametru Offset. Tedy místo Offset ( 0.0, 0.00, 0.0 ) bude nově Offset ( 0.0, 0.07, 0.0 )
Děkuji za pomoc, už to funguje. Avšak při pohybu kamerou se například textury skla reflektoru stále bugují, ale to už není nic vážného. Dále je tu takové divné světélkování nad komínem lokomotivy a pod lokomotivou. Opět viz screen.Textura je v pořádku, ale z nějakých příčin je "spadlý" freightanim o 7 cm. Náprava je možná okamžitě:
Otevřít v poznámkovém bloku soubor 213_902.eng
Na řádku 43 začíná blok "spadlého" FreightAnimu:
Stačí chybějících 7 cm dopsat do parametru Offset. Tedy místo Offset ( 0.0, 0.00, 0.0 ) bude nově Offset ( 0.0, 0.07, 0.0 )Kód:FreightAnimStatic ( SubType ( Default ) Shape ( 213_902_FA2.s ) Offset ( 0.0, 0.0, 0.0 ) Visibility ( "Cab2D" ) Flip ( 0 ) ) )
To mě taky napadlo, ale nevěděl jsem že to OR umí.Jestli to nebude tím, že z komína a popelníku lítají jiskry.![]()
Mne sa stalo pri použití nejakej staršej stabilnej verzie OR, že aj napriek OR zápisu freghtanimu Visibility ( cab2D ) ho bolo vidno aj z vonkajších pohľadov. Možno je toto podobný prípad.Ale je divné, že to je viditelné i u externího modelu, tenhle FA by se měl zobrazovat jen v kabině.![]()
Pepo, sem tam se musí fíra vyklonit ven, ale hlavně při posunu je to nezbytnost.Potom by to ale chtělo brejle jaké mívali strojvedoucí s topičem na francouzských párách. Saze do očí nic moc.
Tyhle vyletující jiskry a uhlíky uměl už MsTS, a @Josef Vogeltanz to využil i tady. Je to ovšem velice pracné definovat, každé světélko se skládá ze čtyřech svítících bodů.To mě taky napadlo, ale nevěděl jsem že to OR umí.![]()
V poho, ale uznej, že blesk na troleji mimo sběrač je fakt úlet.Neměly by tolik iritovat (neber to osobně Bobe) jako záblesky na smykadle elektrik.