Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čo považuješ u 313.2 za rýchlu jazdu? Maximálka u takejto mašiny je 40 alebo 45 km/h a to šla možno len v krátkych úsekoch - bola to lokálková mašina. Než sa na tých 40 rozbehla ( so záťažou ) už sa blížila k ďalšej zastávke... ale mám za to že za rychlé jízdy to stejně strhne vítr...
Ale vyadá úžasně. Nicméně zpět k té lokomotivní brzdě, zjistil jsem, že to dělá při posunu, vždy, když se na reversu otočí mašina tendrem vpřed. Takže asi zase nějaká anomálie OR či co.Ona to byla poměrně drahá záležitost a jemná mechanika k tomu.

Ta kabina pro 464.0, jsetli se nepletu, pkud ano, tak se omlouvám, je od Hnďi, já ji dostal darem ke kulatým narozeninám, před několika lety jako dárek a jestli dobře koukám, tak má udělanou alfu pro OR podobně jako kabiny pro 742, nebo T334.0Nebo nová verze parních uni kabin?
A tys to na tom videu viděl? Vidět je jen pár hrubých poloh volantu. (A kontrolka odporů.)Asi jako např. včera tvoje video s kabinou 1836, kde Bob57_cz neviděl stupnici a šipku kontroléru.