Parní lokomotivy ČSD (nejen) pro Open Rails

Důležité funkce jako jsou brzdy, jízdní odpory nebo trakční charakteristiky programátorům moc nejdou. Zato drobných fičurek je přehršel.
Na následujícím videu je zachycena lokomotiva 475.0 (zvaná bába s nůší) nad popelníkovou jámou v poněkud choulostivé situaci - odkalování kotle:

Test odkalování kotle (efekt+zvuk)

Dle mne jo, mám jen tuhle fotku. Uvažoval jsem jak asi pak vypadal ten najbrt motor stojící vedle... :)

Vážení a milí příznivci vláčků. Kromě updatu lokomotivy 464.0 jsme si pro vás s přáteli připravili i novinku - prvorepublikovou tendrovku, vyrobenou v jednom prototypu u firmy ŠKODA. Lokomotiva řady 475.0 je tedy připravena ke stažení na známých stránkách s jedinečnými addony pro vlakové simulátory. Enjoy! :)
scr04.jpg

Dobrý den.
Jsem spíše hráčem rw, a proto se chci zeptat.
Na stránkách pikka je u 213 zmínka o rw, a tak se chci zeptat, jestli je s tím něco v plánu?
Prosím neberte to jako žebrání o model, pouze se ptám.
Jinak moc děkuji za u37 je to nejlepší model do rw, jezdím s ním každou chvíli.
Děkuji

Dobrý den.
Jsem spíše hráčem rw, a proto se chci zeptat.
Na stránkách pikka je u 213 zmínka o rw, a tak se chci zeptat, jestli je s tím něco v plánu?
Prosím neberte to jako žebrání o model, pouze se ptám.
Jinak moc děkuji za u37 je to nejlepší model do rw, jezdím s ním každou chvíli.
Děkuji
Model 213.9 je od Šmejkiho z TRS. Já ho pouze upravil pro Open Rails (snad to někde i zmiňuji). Stejný model je zprovozněn i v Railworks, ale nejsem autorem převodu a nijak jsem se na něm nepodílel.

Díky kamarádovi Šmejkimu z TRSka budeme mít poměrně brzy možnost svézt se jednou parní legendou, která se ještě v Open Rails (nebo dokonce MsTS) ani neobjevila. Pramáti rychlíkových lokomotiv, pohledná „nohatá“ 275.0 se zatím testuje a ladí. Snad nebude na závadu absence vysokotlakých válců parního stroje, už teď samotný model lokomotivy hravě překročil hranici sta tisíc polygonů. Ale kdo by dnes šetřil polygony, že? Když to zvládne TRSko ... K lokomotivě se počítá s dvěma typy tendrů. A není to poslední kousek, vzniknuvší ze spolupráce mezi Honzou a mnou. ;)
275_0a.jpg

Což o to, TRS to zvládne, ale pak už nemá kapacity na domečky, cestičky, stromečky, koleje atd. :D Sranduju, ale stejně neštěstím ve štěstí je fakt, že Smejki bohužel nedbá známé pravdy, že to chce LODovat, LODovat a LODovat.... :-/

Což o to, TRS to zvládne, ale pak už nemá kapacity na domečky, cestičky, stromečky, koleje atd. :D Sranduju, ale stejně neštěstím ve štěstí je fakt, že Smejki bohužel nedbá známé pravdy, že to chce LODovat, LODovat a LODovat.... :-/
LODy jsou pro sralbotky. :D Když pojede 275.0 sólo, to bude pohoda. Ale jak to ORTS a běžný PC zvládne, až za ní připřáhnu Honzovy rychlíkové vozy (každý cca 110 tis polys), to fakt jakože nevím. ;)

Tak, sice bychom si mohli soukromě s modelem 275.0 hrát ještě dlouho a dlouho bychom ho mohli ladit, ale budiž. Koneckonců je to model Honzy Šmejkala a nechci mu do toho moc sahat. Takže kdo má odvahu, stáhněte si rychlíkovou lokomotivu 275.0 do Open Rails. K modelu lokomotivy jsou přidány dva tendry, jeden původní (821.0) a jeden (516.0) z pozdější doby. Velké díky @Josef Vogeltanz za expresní naladění a Honzovi za možnost převést jeho model a upravit ho. Tak stahujte a zkoušejte.
275_0a.jpg

275_0.jpg

Pánové, zatím jsem neinstaloval, poněvač mám rozdělanou velkou aktivitu a nechci riskovat, ale doneslo se ke mně, že 275ka shazuje editor aktivit, je tomu tak? Ostatní mašinyk to nedělají, pokud ano, tak by to chtělo zjistit příčinu. Chci ji v aktivitě využít.

Hmmm, takže kdyby byl opět někdo té ochoty a zjistil příčinu, bylo by to super, jinak je vlastně mašinka nepoužitelná pro veškteré aktivity a byla by to škody, když ostatní modely parních loko jedou v AE normálně.

Back
Nahoře