Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Já to nemyslel jako žádnou kritiku. :rolleyes: Jen jsem sám byl zaskočen a pátral ve fotkách, zdali tam má opravdu být. Igorovi děkuji za objasnění.:)

Kde jsou ty časy, kdy pod logem ČD, pomáhala na postrku k večeru z Kladna do Milostína vlaku s vápencem a přes den vozila manipulační vlaky v okolí Kladna.
odkaz

Jestli se nepletu tak 316 a jedna šumperská měli pomocný motor Zetor. Já jí pamatuji že jezdila s osobáky z Kladna do Prahy.

Jestli se nepletu tak 316 a jedna šumperská měli pomocný motor Zetor. Já jí pamatuji že jezdila s osobáky z Kladna do Prahy.
Ano, ten zetor tam snad ještě dokonce je.
Ty osobáky z Kladna do Prahy (odkaz), to už je hodně dávná minulost - tipoval bych to tak kolem roku 1995 až 97.

V Šumperku to byla 751.141 ;)
Ta měla dokonce upravené stanoviště odkaz a zvenku 5 světel na čele.

Dobrý večer, mám otázku, Pikku činnost zabalil? Díky za případnou odpověď.
Zdravím, poslední nový přírůstek měl na stránkách 22.2.2022... Takže jsem přesvědčen o tom, že to určitě nezabalil a je nadále intenzivně produktivní. Takže kdo si počká, ten se dočká a že na jeho produkty se vyplatí počkat.

Na chvíli se sám pasuji do role tiskového mluvčího ( s povolením ):
Nezahálí. 749/754 a 181mají nefunkční link, protože autor na nich stále pracuje. Je ale v situaci podobné automobilkám, kterým chybí některé komponenty. Oba lokomotivní typy byly navrženy s 3D kabinou a tam to nyní vázne. Resp. dvorní 3D kabináři jsou momentálně vázáni jinými povinnostmi. Ale i tak nezahálí. Nedávno jsem obdržel velký balík vylepšených 810tek a 814tek vč. přívěsů. U tohoto balíku mám nyní Černého Petra já, přičemž regionální myšáci jsou hotoví a zbývá ještě regionální hvězda, kde se pokouším zlepšit fungování kombinovaného řadiče (tah-edb-pneu).

Pikku tuto diskuzi přestal sledovat, minimálně se aktivně nezapojuje.
Odebíráním linků u předělávaných modelů praktikoval už dříve. Je to jeho systém vydávání a je nutné jej respektovat. Alespoň ten systém signalizuje, co se chystá. Z vlastní zkušenosti vím, že ven nedá nic, dokud není zcela spokojen s výsledkem. A že jde o precizní modely víme všichni. Stejně tak, že nedělá v úkolu a výsledky své práce poskytuje zdarma.

Pánové, jak srovnám animaci vlakové brzdy po přechodu na stanovišti?
ČD 714 pro OR, už máme s Medou vše opravené, jen mně štvě, že když z normální verze změním stanoviště, tedy Rv, je vizuálně vlaková brzdy místo vpozici jízda ve švihu. V Rv verzi páka brzdy vůbec není.

Tohle je poslední oprava a budete se moct svézt spěšékem Velo Podyjí z Brna Kr. Pole do Šatova.

Musí ti sedět hodnoty jednotlivých "notch" pro polohy vlakové brzdy v eng s hodnotami "NumValues" v cvf souboru odstavec "TRAIN_BRAKE LEVER". Také počet okének animace musí odpovídat počtu poloh brzdiče "notch". Ale to není nic nového. Funguje to stejně jako v MSTS.

Musí ti sedět hodnoty jednotlivých "notch" pro polohy vlakové brzdy v eng s hodnotami "NumValues" v cvf souboru odstavec "TRAIN_BRAKE LEVER". Také počet okének animace musí odpovídat počtu poloh brzdiče "notch". Ale to není nic nového. Funguje to stejně jako v MSTS.
Zdravím,
které z uvedených hodnot u loko CD714 jsou správně a mají být v obou souborech stejné ? Platí to i pro soubor "rv" a mají v něm být tytéž stejné hodnoty ?

NumValues ( 5 0.2 0.4 0.6 0.8 0.99 )

nebo

NumNotches ( 5
Notch ( 0.0 0 TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart )
Notch ( 0.3 0 TrainBrakesControllerReleaseStart )
Notch ( 0.5 0 TrainBrakesControllerNeutralhandleOffStart )
Notch ( 0.7 0 TrainBrakesControllerApplyStart )
Notch ( 0.9 0 TrainBrakesControllerEmergencyStart )

Back
Nahoře