Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kedy bude hotová tá zscs 751.192?Jedna krasavice z fotografií od @Vrbam . Fakt pěkný stroj. Zobrazit přílohu 25001
A jedna čtyřoká šmudla ze Slovenska. Šedých částí modelu si nevšímejte, jedná se o zatím neotexturované části. Zobrazit přílohu 25002
Tak tak. Zetor tam bude.Jestli se nepletu tak 316 a jedna šumperská měli pomocný motor Zetor. Já jí pamatuji že jezdila s osobáky z Kladna do Prahy.
V Šumperku to byla 751.141Jestli se nepletu tak 316 a jedna šumperská měli pomocný motor Zetor.
Ano, ten zetor tam snad ještě dokonce je.Jestli se nepletu tak 316 a jedna šumperská měli pomocný motor Zetor. Já jí pamatuji že jezdila s osobáky z Kladna do Prahy.
Ta měla dokonce upravené stanoviště odkaz a zvenku 5 světel na čele.V Šumperku to byla 751.141![]()
Zdravím, poslední nový přírůstek měl na stránkách 22.2.2022... Takže jsem přesvědčen o tom, že to určitě nezabalil a je nadále intenzivně produktivní. Takže kdo si počká, ten se dočká a že na jeho produkty se vyplatí počkat.Dobrý večer, mám otázku, Pikku činnost zabalil? Díky za případnou odpověď.
Zdravím,Musí ti sedět hodnoty jednotlivých "notch" pro polohy vlakové brzdy v eng s hodnotami "NumValues" v cvf souboru odstavec "TRAIN_BRAKE LEVER". Také počet okének animace musí odpovídat počtu poloh brzdiče "notch". Ale to není nic nového. Funguje to stejně jako v MSTS.