Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ony snad ani nemají být uprostřed, obímka a v ní žárovka a na střed to nevycházelo. Pokud se nepletu...Už jsem si toho všiml u zamračených jak koncová světla tak i bílá vepředu nejsou úplně uprostřed a tady na tom pomeranči to je také. Je to jen můj názor ale dost to kazí dojem celého modelu.
Je to pořád ve výstavbě. Navíc ta světla mají imitovat žárovku se září okolo, ale asi by to mělo být o fous ke středu světla.Už jsem si toho všiml u zamračených jak koncová světla tak i bílá vepředu nejsou úplně uprostřed a tady na tom pomeranči to je také. Je to jen můj názor ale dost to kazí dojem celého modelu.
Jenže to nebylo vidět, protože ta svítilna měla škrábané matné sklo, takže záře žárovky se rozprostřela na celou plochuOny snad ani nemají být uprostřed, obímka a v ní žárovka a na střed to nevycházelo. Pokud se nepletu...
Takhle to ale vypadá víc cool.Jenže to nebylo vidět, protože ta svítilna měla škrábané matné sklo, takže záře žárovky se rozprostřela na celou plochu
Tak teď jsou snad cool LEDky, ne?Takhle to ale vypadá víc cool.Jen se to usadí, stejně jsem použil zatím eng pro Jardovu T678.0.
![]()
Ano, pravdu máš. Ale bohužel jen od epochy 6A+. A osobně mi to nejvíc vadí na tzv. Muzeálních vozidlech. A to vozidla by měla evokovat stav jejich výroby respektive jejich uvedení do provozu a tenkrát nikdo z inženýrů konstrukce netušil, že se LED světla budou používat jako poziční světla, natož jako halogeny.Tak teď jsou snad cool LEDky, ne?
Dáme tam i ledky, neboj.Tak teď jsou snad cool LEDky, ne?
Jj pravda, taková 477.0 s letkama a v Najbrtu nemá chybu.Tak teď jsou snad cool LEDky, ne?
Jako papoušek? Všichni ptáci mají letky!Jj pravda, taková 477.0 s letkama ...
Kvůli mně tedy rozhodně není třebaDáme tam i ledky, neboj.
Taky pravda...Jako papoušek? Všichni ptáci mají letky!![]()
Mohu se zeptat tyhle Barborky kde je najdu u pikka v jakém balíčkuDnes zesnula BB. Ale na virtuálním kolejišti nás mohou nestárnoucí bardotky těšit pořád.
Zobrazit přílohu 45899
Zobrazit přílohu 45900
Zobrazit přílohu 45901
Zobrazit přílohu 45902
Protože tam ještě nemáme ty LEDky, že jo.Zatím na žádném ještě nejsou venku. Stačí číst.