Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Už jsem si toho všiml u zamračených jak koncová světla tak i bílá vepředu nejsou úplně uprostřed a tady na tom pomeranči to je také. Je to jen můj názor ale dost to kazí dojem celého modelu.

Už jsem si toho všiml u zamračených jak koncová světla tak i bílá vepředu nejsou úplně uprostřed a tady na tom pomeranči to je také. Je to jen můj názor ale dost to kazí dojem celého modelu.
Ony snad ani nemají být uprostřed, obímka a v ní žárovka a na střed to nevycházelo. Pokud se nepletu...

Je to pořád ve výstavbě. Navíc ta světla mají imitovat žárovku se září okolo, ale asi by to mělo být o fous ke středu světla.

Jenže to nebylo vidět, protože ta svítilna měla škrábané matné sklo, takže záře žárovky se rozprostřela na celou plochu
Takhle to ale vypadá víc cool. :-D Jen se to usadí, stejně jsem použil zatím eng pro Jardovu T678.0. :-)

Tak teď jsou snad cool LEDky, ne?
Ano, pravdu máš. Ale bohužel jen od epochy 6A+. A osobně mi to nejvíc vadí na tzv. Muzeálních vozidlech. A to vozidla by měla evokovat stav jejich výroby respektive jejich uvedení do provozu a tenkrát nikdo z inženýrů konstrukce netušil, že se LED světla budou používat jako poziční světla, natož jako halogeny.

Back
Nahoře