Dobrý večer. Které zvuky to konkrétně jsou? V engu je směrování sndCat. Díky.Tak vida, ony se do toho balíčku ty zvuky asi nedostaly. Tak stáhnout od @Jacek samozřejmě.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrý večer. Které zvuky to konkrétně jsou? V engu je směrování sndCat. Díky.Tak vida, ony se do toho balíčku ty zvuky asi nedostaly. Tak stáhnout od @Jacek samozřejmě.![]()
Aha, tak koukám, že to jsou nějaké zajímavé a neznámé zvuky. Zkusím najít autora a časem je přibalím k modelu, ať je to komplet.Dobrý večer. Které zvuky to konkrétně jsou? V engu je směrování sndCat. Díky.
Díky moc.Aha, tak koukám, že to jsou nějaké zajímavé a neznámé zvuky. Zkusím najít autora a časem je přibalím k modelu, ať je to komplet.
Jasně, kdo umí editovat enginy tak má po problému. Zkusím to nějak urychleně fixnout.Zatím provizorně by se to dalo přesměrovat UŽIVATELSKY (tj. jen pro sebe) na sndDlok, ovšem za plného respektu k autorským právům.![]()

Je skvělá, ale mě víc chytla 111.Ta 114-ka je ovšem hrubě šamšulentní...
Aj tak a just: najkrajšia je 0108Je skvělá, ale mě víc chytla 111.
Mě ta 108 nějak nechytla. Je taková moc naleštěná. Nejen 111, ale i 114 by šla pěkně jako ČSD.Aj tak a just: najkrajšia je 0108Aj 111 bude pekná keď z nej odmaľujem nápis ČD
![]()
Neboj sa, babráci a prznitelia ju možno preskinujú. A vydajú ju ako "svoju" prácuMě ta 108 nějak nechytla. Je taková moc naleštěná. Nejen 111, ale i 114 by šla pěkně jako ČSD.
Súhlasím. Modrá je dobrá...Nejen 111, ale i 114 by šla pěkně jako ČSD.
Nepřeskinuje to nikdo, není to eso nebo peršing.Neboj sa, babráci a prznitelia ju možno preskinujú. A vydajú ju ako "svoju" prácu
Súhlasím. Modrá je dobráPožičiam Ti môj model PMT T435.015 ako inšpiráciu?
Máš pravdu, na nich je to málo hranatéNepřeskinuje to nikdo, není to eso nebo peršing.