Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen aby ti dřív nenarostly vousy.Tak tohle je bomba, nádherná Rosnička. Už se těším, až ji vyměním na posunu v Kutné Hoře v aktivitě R19.
My víme, že můžeš. Neoznamuj nám tu blbosti ve více vláknech.můžu se zeptat kde seženu 721 012 do open rails. Díky
Jak takový model do simulátoru vzniká? Jak různě zálohuji data a procházím staré uložené věci, našel jsem i některé vývojové screeny z modelovacího programu. V roce 2012 jsem dostal od @Vrbam fotky na tehdy naprosto novinku - lokomotivu 753.6 . A protože se mi ten stroj líbil, zkusil jsem se mu trochu věnovat. Píše se pátého ledna 2013 a na rámu lokomotivy 749 (prakticky tak jako v reálu) vzniká nový model.
Zobrazit přílohu 25804
Novinku je třeba obléknout a zjistit, jak bude vše vypadat s texturami a sedět.
Zobrazit přílohu 25805
Už začíná vznikat opravdový model.
Zobrazit přílohu 25806
A pozor, teprve sedmnáctý (!) screen ukazuje odstranění chybného tvaru boku kabiny. Všimne si někdo?
Zobrazit přílohu 25807
A takhle vypadal finální model pro MsTS z června 2013. Děs, že?
Zobrazit přílohu 25808
Potom jsem rozestavěný model uložil k ledu. Do roku 2017, přibližně. A v roce 2017 jsem zkusil vyřezat okna a světla. Hned to vypadalo lépe. Stejně jako upravené textury. Těch variant textur bylo asi osmnáct. Zapojili se @Vrbam, @Lukyn-CZ nebo i Milda Hůrka.
Zobrazit přílohu 25810
Ale pořád to nebylo ono a protože jsem měl jiné starosti, tak jsem 753.6 nechal opět být. Do ledna 2020.
Zobrazit přílohu 25811
V současnosti práce na novém modelu pokračují a už byste ho asi ani nepoznali. Bílé části modelu nejsou namapované a otexturované, zbytek je plus minus hotový. Nové podvozky, nádrž, upravený rám, komplet nový interiér, otočné vrtule ve střeše, dvacátá varianta textur a další drobnosti. A přitom stále příznivých cca 40 tis polygonů.
Zobrazit přílohu 25812
Nakonec obligátní dotaz - čirou náhodou, fotografii pultu asi nikdo nemá? Ne že bych dělal 3D kabinu, ale něco na ten pult v kabině modelu dát musím a úplně z vody se mi vařit nechce.
A ještě dodatek - díky @liadem za nakopnutí, ale jestli dokážeš na tohle napasovat tvoje textury UNIDO, tak to mě opravdu překvapíš.

můžu se zeptat kde seženu 721 012 do open rails. Díky
Inak natreté nárazníky,biele zábradlie pri svetlách,pri oknách,pri dverách a na ráme.
Správně, ale bohužel to bylo soutěž bez výhry, maximálně po potěchu ducha.Inak natreté nárazníky,biele zábradlie pri svetlách,pri oknách,pri dverách a na ráme.
V poriadku,mne to vôbec nevadí .Správně, ale bohužel to bylo soutěž bez výhry, maximálně po potěchu ducha.![]()

Zatím stejný stav jako v TS202x. Probíhá intensivní zkoušení. Funguje zatím jen v T:ANE.... co ta Rosnička pro OR? Jak to s ní vypadá, hned bych ji měnil v aktivitě...
Plechovou kraslicí jsou míněny plecháče 242 v cirkusových zbarveních IDS, LTR, LTE, ŽOS a podobně. Takový Zirkus Rosario. (Vy v Metransu máte vkus.)... soukromou plechovu kraslici 386 04 ...