Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, nemám svůj den.Zdravím
Asi se vloudila malá chybička, ale v souboru ,,S" jsou špatně zapsané textury kabiny. Původní modely mají odkaz na textury 749CAB00 až 03, nový model 749 121 se odkazuje na cab0 až 03.![]()
Musím říct že ji to tu docela sluší.
Spíš asi ty lišty seshora namapovat na patinovanou část střechy, jsou čisté. To jsou všechno jen maličkosti bych řekl. Odstín špíny na střeše je za mě dobrý. Skin se ti @Defiant70 vážně povedl.Musím říct že ji to tu docela sluší.
Možná by to chtělo trochu ztmavit špínu na střeše, aby to na tom čele tak nebilo do očí oproti tomu červenému čelu.
Tak pak bych poslal aktualizované textury.
Ty lišty mohu taky přeskinovat, to není problém.Spíš asi ty lišty seshora namapovat na patinovanou část střechy, jsou čisté. To jsou všechno jen maličkosti bych řekl. Odstín špíny na střeše je za mě dobrý. Skin se ti @Defiant70 vážně povedl.
To jen pro informaci, už to mám.Ty lišty mohu taky přeskinovat, to není problém.
Čas ale budu mít až odpoledne.
Asi nějaký vysoký traffic. Možná jsou balíky už příliš rozměrné, nevím. Poladím to a uvidíme. Zkusím zveřejnit bobiny, třeba ty půjdou.Musím nahlásit, že stahování balíků 749 a 751 se nedaří ani na Mozille, ani na Opeře, ba dokonce ani na G. Chrome.