Jacek
Průvodčí
http://jacek-zeleznice.ic.cz/fotky/zeleznice/OLPAS/100_4708.JPG teprve ožije, ale víc radši v SZ, ať neměníme témaRobo napsal:850 022 ešte žije ? Nie je zdevastovaná ?
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
http://jacek-zeleznice.ic.cz/fotky/zeleznice/OLPAS/100_4708.JPG teprve ožije, ale víc radši v SZ, ať neměníme témaRobo napsal:850 022 ešte žije ? Nie je zdevastovaná ?
No já ti nevím, Karle. Myslíš, že by modelárovi taká "nepodstatná maličkosť" unikla ? Na fotke z červených stránok ich má síce oválne ( teda nie hranaté! ), ale je to záber z roku 2005, odvtedy sa všeličo mohlo zmeniť.patrik.k napsal:Dobrý model. Škoda jen, že nemá hranaté nárazníkyVe skutečnosti má hranaté...

patrik.k napsal:Dobrý model. Škoda jen, že nemá hranaté nárazníkyVe skutečnosti má hranaté...
patrik.k napsal:Dobrý model. Škoda jen, že nemá hranaté nárazníkyVe skutečnosti má hranaté...
JOHNZ napsal:1 alfakanal v texture, 1 freightanim, par polygonov a hranate narazniky na to mozes dat aj ty ...
Jaroslav Skůra napsal:JOHNZ napsal:1 alfakanal v texture, 1 freightanim, par polygonov a hranate narazniky na to mozes dat aj ty ...
Tak v tom bude problém, materiál je SolidNorm
Miran napsal:Když víš kam šáhnout v *.s souboru, není problém si tam pro sebe nastavit TransNorm.![]()
Jaroslav Skůra napsal:Mirane já vím, ale jako autor nejsem zrovna zastánce vrtání do *.s souborů, takže o těchto úpravách moc rád neslyším, ale je mi jasný, že kohouti jsou malí páni a že Jitřenka řídí kokrhání ...
blazo napsal:mě se to taky stalo, plny seznam odpojenych trakctnich motoru... a to jsem se choval slušne na trati 8) , možná to bude věc nějakého nastavení v eng...![]()
OverSpeedMonitor(blazo napsal:mě se to taky stalo, plny seznam odpojenych trakctnich motoru... a to jsem se choval slušne na trati 8) , možná to bude věc nějakého nastavení v eng...![]()
AirVolk napsal:Jardo mam v Donecku nejake kontakty tu 0008 by som ti mohol skusit vybavit nafotit. Samozrejme zarucit sa nemozem, ze vysledok bude pozitivny, ale za pokus to stoji.