Modely lokomotiv ČSD T478.1001 (1002)

T478.1001

Dobrý model. Škoda jen, že nemá hranaté nárazníky :cry: Ve skutečnosti má hranaté...

Re: T478.1001

patrik.k napsal:
Dobrý model. Škoda jen, že nemá hranaté nárazníky :cry: Ve skutečnosti má hranaté...
No já ti nevím, Karle. Myslíš, že by modelárovi taká "nepodstatná maličkosť" unikla ? Na fotke z červených stránok ich má síce oválne ( teda nie hranaté! ), ale je to záber z roku 2005, odvtedy sa všeličo mohlo zmeniť.

f3e65bb4cc97108966a86e4e367319ae.jpg

Hm, tuším aj v roku 2006 mala berta oválne nárazníky:
cf0bf93ba5ce91f918c40d8b53959cb0.jpg

Naposled editoval moderátor:

patrik.k napsal:

Už jsem to psal výše, nárazníky a zásobníky písku jako i celý model jsem ponechal původní z výroby z roku 1964. Textury jsou současné, ale nikomu samozřejmě nebráním v tom, aby si loga ČD vymazal a nahradil je, tak jak to udělal Pikku, třeba hvězdou. Mimochodem, model T478.1002 (modrý prototyp) bude mít nárazníky taky kulaté a né předělávané hranaté :!: Tohle je výhoda modeláře, jaký si to udělá, takový to má :D

I přes tyto nedostatky mi dal model ale pořádně zabrat, tak buďme rádi za to jaký je

Kdybyby byly kulaté nárazníky nazbyt, určitě by je dostala. jenomže to je dost problém sehnat. Jinak ty víčka na písek jsou detailem. je pěkná, moc pěkná

patrik.k napsal:

1 alfakanal v texture, 1 freightanim, par polygonov a hranate narazniky na to mozes dat aj ty ...

Jaroslav Skůra napsal:
JOHNZ napsal:
1 alfakanal v texture, 1 freightanim, par polygonov a hranate narazniky na to mozes dat aj ty ...

Tak v tom bude problém, materiál je SolidNorm

Když víš kam šáhnout v *.s souboru, není problém si tam pro sebe nastavit TransNorm. :wink:

Miran napsal:
Když víš kam šáhnout v *.s souboru, není problém si tam pro sebe nastavit TransNorm. :wink:

Mirane já vím, ale jako autor nejsem zrovna zastánce vrtání do *.s souborů, takže o těchto úpravách moc rád neslyším, ale je mi jasný, že kohouti jsou malí páni a že Jitřenka řídí kokrhání ...

Jaroslav Skůra napsal:
Mirane já vím, ale jako autor nejsem zrovna zastánce vrtání do *.s souborů, takže o těchto úpravách moc rád neslyším, ale je mi jasný, že kohouti jsou malí páni a že Jitřenka řídí kokrhání ...

Já to taky nemám rád, proto jsem tam napsal ta slůvka "pro sebe". Chraň ruka páně toho, kdo by takovýto upravený soubor chtěl šířit!!!!

Jardo, je rozdiel si do niečoho šáhnuť pre seba a potom to šíriť ... nieto dôvodu pre osobnú potrebu čokoľvek zakazovať ... nech si len upraví, nebude otravovať ... ale hlavne nech to nešíri ...

Zdravím. Bardotka je nádherná, ale mám jiný problém. při jízdě v aktivitě mám v závěrečném protokolu, že jsem se dopustil několika chyb: odpojení trakčních motorů. :eek: Tak bych se chtěl zeptat, jak s mašinkou správně jezdit :?: S pozdravem Dan.

mě se to taky stalo, plny seznam odpojenych trakctnich motoru... a to jsem se choval slušne na trati 8) , možná to bude věc nějakého nastavení v eng... :wink:

blazo napsal:
mě se to taky stalo, plny seznam odpojenych trakctnich motoru... a to jsem se choval slušne na trati 8) , možná to bude věc nějakého nastavení v eng... :wink:

Pěkný den,
skutečně to vypadá na nějakou drobnou nesrovnalost v engu, budu kontaktovat ŽSR a uvidíme co se s tím dá dělat. Prozatím prosím o trpělivost, bude to nějakou chvíli trvat, důležité je, že stěrače stírají, světla svítí a ostřikovače ostřikují ...

blazo napsal:
OverSpeedMonitor(
MonitoringDeviceTriggerOnHighCurrent ( 800 )
MonitoringDeviceMonitorTimeLimit( 0 )
MonitoringDeviceAlarmTimeLimit( 0 )
MonitoringDevicePenaltyTimeLimit( 0 )
MonitoringDeviceCriticalLevel( 0 )
MonitoringDeviceResetLevel( 0 )
MonitoringDeviceAppliesFullBrake( 0 )
MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake( 0 )
MonitoringDeviceAppliesCutsPower( 1 )
MonitoringDeviceAppliesShutsDownEngine( 1 )

MonitoringDeviceResetOnDirectionNeutral( 1 )
)
Díky chybějícím dalším položkám
MonitoringDeviceResetOn-xxx( 0 ), které chybí a tudíž nejsou definované a tím ani zakázané, dochází pravděpodobně k "autoresetu".

Jardo mam v Donecku nejake kontakty tu 0008 by som ti mohol skusit vybavit nafotit. Samozrejme zarucit sa nemozem, ze vysledok bude pozitivny, ale za pokus to stoji.

AirVolk napsal:
Jardo mam v Donecku nejake kontakty tu 0008 by som ti mohol skusit vybavit nafotit. Samozrejme zarucit sa nemozem, ze vysledok bude pozitivny, ale za pokus to stoji.

Ahoj,
pokud by se zadařilo, tak se ti povede velký úlovek. Samozřejmě, že když se nepovede, svět se nezboří. Dobré by bylo nafotit i kabinu, ale to už je takový malý zázrak, no zkrátka děj se vůle Boží :D Na druhou stranu, třeba země neomezených možností a největších trpaslíků na světě překvapí

Pokud by se žádné fotky nekonaly, tak to nebude mít vliv na vydání modelu, protože textury použité na modelech vyrobil Pikku a jsou velmi povedené. Fotka je ale fotka.

Hodně štěstí a budu se těšit na výsledek :!:

Teraz som volal Lugansk. Momentalne je odcestovana a nevedela mi dat cislo na Doneckeho priatela. Ale Este to nevzdavam. Mimochodom ten znamy je fotograf ktory vie co s fotakom.:).....Ozvem sa.

Back
Nahoře