Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Jacku, dík tyto z odkazu zatím postačí. Nejprv se stejně musím "poprat" s kastlí. Až budu mít hotovo, pak se ozvu., určitě spíš pozdější rok provozu 70ky. Když už takby to chtělo ten Ostravskyý, ten bych dodělal taky.

Tak ty fotky jsou zatím parádní, dokonce viditělnější, jak u těch "bajek". Jen jsem měl dneska záchvat smíchu, jak na fotkách co mám z "káčka" a na fotkách co máš ty, mizí ze skříně štítky... S pracemi jsem malinko pokročil a teď pauza, jdu nachystat aktivitu osobáku pro dodělané "bajky".
Balm0138.jpgBalm0138_002.jpg
Balm0138schody skut.jpg

Dane, už jsem Ti to psal v e-mailu, jednotlivé nápisy a nebo popisy jako celek. Nadpis je v knize.

Dane, prostě to zařaď do ajznboňáckého slovníku zakázaných slov, stejně jako plácačky, zatáčky a semafory :)

Hoši, tyhla pravopisné přesmyčky tu fakt řešit nebudu ...
Dane, to nejsou pravopisné přesmyčky. To je jiné slovo s jiným významem. Jako bys v kapele dubnoval do dubnu, sice si to každý domyslí, ale je to blbina. Jo, a včera jsem zveřejnil tvoje nové repainty.

Pikku dík moc. Tak a vůz Balm 013-8 co se týká kastle hotov, kdy se dostanu k "nápisům" :) netuším, mám toho celkem plné kecky... :)
Balm0138_002.jpgBalm0138_003.jpgBalm0138.jpgBalm0138_005.jpgBalm0138_004.jpg

Back
Nahoře