Mě se nejvíce líbí ta Tvoje M262.0105 pro depo Olomouc (od 1984 jako M262.1004) protože je bez "potupného" žlutého pruhu a celý svůj život ztrávila v depu Olomouc - tedy ideální stroj pro trať CR 310.Díky díky. Jen podotknu, že ta fotka 830.173-1 je z pravidelného provozu, na prototypech je uvedeno:
"Právě opravovaný motorový vůz 830 173-1 byl v areálu dílen ŽOS Šumperk zdokumentován 2.10.1989".
Tabulku uklídím, tenhle reko jsem chtěl mít dle fotky, ale asi se časem vrhnu na nějakou 831 ze Šumperka. Teď už se v tom pitvat nebudu, dorazilo ladění motorů od firmy: "Virtuílní železniční dílny". A musím udělat verze pro celý balík. Ještě jednou velký dík.
ALE nelíbí se mi ta boční tabulka, protože je na rozměr tabulky po přeznačení řady na 830/831. ČSD tabulky měly ten rozměr zleva do prava (šířka) menší. Ty jsi tento rozdíl šířky ošetřil mezerami, ale nevypadá to hezky.
Jsou dvě řešení :
1) Tabulku "zeštíhlit" na střed a přebytečné okraje vyplnit barvou karosérie
2) Rovnoměrně zvětšit mezery mezi všemi znaky na tabulce uvedené
K té "holomócké" 105 by se do páru hodila 110.
Jo a prosím nezapomeň, že vozy v období ČSD ve dne NESVÍTILY !
Já jsem si dělal pro trať 310 krnovské M262.0112 + 190 a nějaké další, tak Ti to pošlu přes Uschovnu pro inspiraci, protože tak kvalitní skiny jako Ty prostě já neumím ...