Macis
Pokladník
díky mocTo není moje textura. Je to textura do OR a tuším, že byla u nĕjakého modelu na webu u Pikka. Taksamo je i pro parní lokomotivy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
díky mocTo není moje textura. Je to textura do OR a tuším, že byla u nĕjakého modelu na webu u Pikka. Taksamo je i pro parní lokomotivy.
Tak protože to zapadlo o ztránku zpĕt, taj ještĕ jednou.Ahoj, jako předčasný vánoční dárek a před vydáním aktivity si můžete znova stáhnut balík "Kredenců" ČSD 830, M262. který obsahuje jeden nový vůz ČSD M 262.0226 a opravu vozu ČSD 830, kde byl špatně nápis na plošinách. Stahujte ZDE
Zobrazit přílohu 32636Zobrazit přílohu 32637Zobrazit přílohu 32638Zobrazit přílohu 32639Zobrazit přílohu 32640
Přeji mnoho ujetých kilometrů.
Dan J.
Další práce na voze dílenském malinko pokročily:
Zde předloha
Zobrazit přílohu 20013
Zobrazit přílohu 20014
Zde skin dílny ČSD Fa, avšak v zachovalejším stavu, samozřejmě v hodně rozpracovaném stavu, bez zrušené alfy atd...:
Zobrazit přílohu 20015
Vážení kamarádi modeláři.
Dane, nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Zkusím napsat Markovi Zemanovi (syn od Taxe) - na pohřbu nabízel, že až proberou pozůstalost, tak že by obsah Laciho počítače poskytnul komunitě. Tak uvidíme. Ale nebude to hned.tato "zaplechovaná" úprava zůstala u Taxe na disku, úpravu už mi nestihl poslat.
Ahoj.Dane, nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Zkusím napsat Markovi Zemanovi (syn od Taxe) - na pohřbu nabízel, že až proberou pozůstalost, tak že by obsah Laciho počítače poskytnul komunitě. Tak uvidíme. Ale nebude to hned.
AnoČau chlapi, mám takový dotaz, používal se ten terč vzadu i v 60. - 70. letech?
A jaký měl význam? Vžduť lokomotiva měla červené koncovky, nebo se pletu?