Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Kolej jak vymalovaná... Tygy zapracoval. ;)
Jj, ale tak jednoduché to nebylo. Včera mi to celkem zamotalo hlavu. Trať DVK, nebo možná zápis v global udělal to, že si ORCZ našel i tu kolej coby Fright Anim, nevím nechápu... TSRE to zobrazoval v pohodě a celou ji vybarvil ve hře bíle a udělal pod ní podklad, že byl vagón jak létající talíř s obrovským bílým plechem. Po přejmenování s. souboru a textur jako "kokej_na_vuz", už ok. :-)

Ahoj. Asi výstřel do tmy, ale i tak to zkusím. Někde jsem kdysi viděl dvoudvéřové T3, vývoz do SSSR. Nemá někdo?

Ahoj kamarádi. Díky @RicarCZ jsem mohl dokončit a mohu vydat vůz, který jsme s Taxem nestihli společně bohužel dodělat. Vůz ležel doteď na HOD s natvrdo vyřezanými okny a už jsem myslel, že jej budu muset sešrotovat. Díky opravě od Ricara, se můžete co nevidět těšit na premiéru dávného skinu, který najdete zde ve vlákně, hodně, hodně stran nazpět...
Takže vám představuji dokončený vůz ČSD Fa dílenský:
nahled1.jpgnahled2.jpgnahled3.jpg

Hezký nedělní den, než vypustím avizovaný vůz vrchni stavby, tak:
Ode dneška můžete stahovat:
ČSD vraky: Dopněny další vozy (starý balík smazat, a nahradit novým)
CSD_vraky_ver2.jpg

ČSD Res Megapack: Repaint na Demův model Res se spoustou nákladů z období roku 1986-91
CSD_Res_megapack.jpg

UPDATE:
ČSD R240 pak:
Opravena chyba, chybějících ručních brzd. Opět stáhnout znova a starý balík smazat.
ČSD Faccs: Oprava rozměrů vozů, aby seděly nárazníky. Jak jinak, starý balík smazat, nahradit novým.

Vozidla stáhnete ZDE

Dane, pokud potřebuješ dodat nějaká jména, která se dají použít do graffiti "Přednosta... je cyp", dej klidně vědět. ;) :D

Pozerám že tie moje reská ešte žijú :)
Žijou a jsou exlusiv a díky za ně. Doplnil jsem stíny pod vozy u těch ŽSSK, ŽSSKC, ČDC a Skansks + spousty nákladů jako FA. Dopnil koncové verze a chytlo to posun jak hrom. U těch ČSD bylo práce minimum, neboť byly prakticky hodné s ČDC. Na starší verzi před rokem 80, nemám podklady. O to víc ale bylo práce s Fright Animy. Samozřejmě ladění pro ORCZ. MSTS se musely zrušit, simulátor by to nepobral.

Back
Nahoře