Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jj, ale tak jednoduché to nebylo. Včera mi to celkem zamotalo hlavu. Trať DVK, nebo možná zápis v global udělal to, že si ORCZ našel i tu kolej coby Fright Anim, nevím nechápu... TSRE to zobrazoval v pohodě a celou ji vybarvil ve hře bíle a udělal pod ní podklad, že byl vagón jak létající talíř s obrovským bílým plechem. Po přejmenování s. souboru a textur jako "kokej_na_vuz", už ok.Kolej jak vymalovaná... Tygy zapracoval.![]()
Dík kouknu, já je tam neviděl, prolustruju...Ahoj Dane já je mám byli u Blažováka u tratě tram Hradec pro OR.

Žijou a jsou exlusiv a díky za ně. Doplnil jsem stíny pod vozy u těch ŽSSK, ŽSSKC, ČDC a Skansks + spousty nákladů jako FA. Dopnil koncové verze a chytlo to posun jak hrom. U těch ČSD bylo práce minimum, neboť byly prakticky hodné s ČDC. Na starší verzi před rokem 80, nemám podklady. O to víc ale bylo práce s Fright Animy. Samozřejmě ladění pro ORCZ. MSTS se musely zrušit, simulátor by to nepobral.Pozerám že tie moje reská ešte žijú![]()
On ten nápis není fikce.Dane, pokud potřebuješ dodat nějaká jména, která se dají použít do graffiti "Přednosta... je cyp", dej klidně vědět.![]()
![]()