Ikarus280.08
Cestující
Zdravím,
dá sa niekde zohnať nejaká OR verzia s ARR ? Odkaz na predlošej stránke je mŕtvy.
Ďakujem.
dá sa niekde zohnať nejaká OR verzia s ARR ? Odkaz na predlošej stránke je mŕtvy.
Ďakujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A kde máš ten dotaz? Máš tu jen nějaká nepodložená oznámení.Mám ještě jeden dotaz
Asi by bylo dobré mít tam nějaký otazník (to uznávám). Trošku to tedy rozvedu - mám zprovozněné ARR v OR. Nicméně funguje mě jenom u ladění, kdy je vše zapsáno v souboru .eng (např RJ 162-112). Ale nedaří se mi rozchodit ARR na lokomotivách, kde je ladění provedeno přes soubory .inc. Dotaz tedy zní - kam zapsat formuly s ARR (ORTSSpeedRegulator (...), aby mě běžela i na lokomotivách s laděním *.inc? Respektive, nemohl by někdo poskytnou přímo soubor ladění (de facto na jakoukoliv loko), z kterého bude zřejmé, kde má být tento paramatr zapsán? Poslední varianta je, že mám něco špatně nastavené a proto mě to nechce jet u modelů s *.inc. Děkuju za odpověď.A kde máš ten dotaz? Máš tu jen nějaká nepodložená oznámení.
... Tohle už je regulérní dotaz.kam zapsat formuly s ARR (ORTSSpeedRegulator (...), aby mě běžela i na lokomotivách s laděním *.inc?
Moc děkuju, přesně tohle jsem potřeboval, už mě to funguje! Zápis v *.engu od Šneka je odlišný od toho co je zapsané na odkazované první stránce. Všechny odkazy na jednotlivé verze ARR jsou nefunkční a proto jsem nebyl schopen dojít na to, jak přesně má být zápis proveden. Myšlenku s ARR.inc chápu a tu jsem také zkoušel, ale opět narážela na to, že zápis má být trochu jiný, než ten co je na první stránce.Příklad Vectrona...
)
JE.Zápis v *.engu od Šneka je odlišný
Kde venku prosím?NN, to platí k té poslední verzi co je venku![]()
Přímo tady na téhle stránce odkaz nestačí?Kde venku prosím?
Ok, děkuji ,jen ,že se psalo v lednu vyjde nová verze,tož sem myslel ,že je to ona,díkyPřímo tady na téhle stránce odkaz nestačí?