Automatická Regulace Rychlosti - ARR pro Open Rails

Super !!

Moc děkuju za to ARR. Mám ještě jeden dotaz - do starších ladění lokomotiv se mi to daří dostat (myšleno vše jen v engu). Ale nedaří se mi to dostat do lokomotiv, které jsou laděny přes soubory *.inc. Proto bych měl prosbu - je někde ke stažení nějaká loko, která má ladění přes *.inc a funguje na ní ARR. Nebo stačí jen forma zápisu a kam to zapsat, aby to fungovalo.

Děkuju!!

A kde máš ten dotaz? Máš tu jen nějaká nepodložená oznámení.
Asi by bylo dobré mít tam nějaký otazník (to uznávám). Trošku to tedy rozvedu - mám zprovozněné ARR v OR. Nicméně funguje mě jenom u ladění, kdy je vše zapsáno v souboru .eng (např RJ 162-112). Ale nedaří se mi rozchodit ARR na lokomotivách, kde je ladění provedeno přes soubory .inc. Dotaz tedy zní - kam zapsat formuly s ARR (ORTSSpeedRegulator (...), aby mě běžela i na lokomotivách s laděním *.inc? Respektive, nemohl by někdo poskytnou přímo soubor ladění (de facto na jakoukoliv loko), z kterého bude zřejmé, kde má být tento paramatr zapsán? Poslední varianta je, že mám něco špatně nastavené a proto mě to nechce jet u modelů s *.inc. Děkuju za odpověď.

Příklad Vectrona.

SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______

Wagon ( ZSSK_383106
Type ( Engine )
WagonShape ( ZSSK_383106.s )
ORTSFreightAnims
(
MSTSFreightAnimEnabled ( 0 )
FreightAnimStatic
(
SubType( Default )
Shape( "ZSSK_383106_MS.s" )
Offset( 0.0, 0.0, 0.0 )
Visibility ( "Outside" )
)
)
Include ("../common.inc/Siemens/udaje_VectronMS.inc")
Include ("../common.inc/spriahlo/0cm.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/adhezia_odpor_VectronMS.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/brzdaP_VectronMS.inc")
Include ("../common.inc/brzdy/spalky.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/zberace_VectronMS.inc")
Sound ( "..\\..\\common.snd\\snd193\\193eng.sms" )
Include ("../common.inc/Siemens/svetlaSK_VectronMS.inc")
)

Engine ( ZSSK_383106
Wagon ( ZSSK_383106 )
Include ("../common.inc/Siemens/parametre_VectronMS.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/krivky_tch_edb_VectronMS.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/vzduchotechnika193.inc")
ORTSCruiseControl (
Equipped ( True )
MaxForceSteps ( 12 )
AntiWheelSpinEquipped ( True )
NominalSpeedStep ( 5 )
DynamicBrakeMaxForceAtSelectorStep ( 7 )
DynamicBrakeDescentCoefficient ( 0.5 )
UseThrottle ( False )
Options ( "RegulatorManual, RegulatorAuto, RegulatorTest, SelectorParking, SelectorNeutral, SelectorOn, SelectorStart" )
)

Include ("../common.inc/brzdy/BPE.inc")
Cabview ( "../../Common.Cab/Cab383/cab383_SK_120.cvf" )
Include ("../common.inc/monitor/monitor.inc")
Include ("../common.inc/Siemens/ovladanie_VectronMS.inc")
Sound ( "..\\..\\common.snd\\snd193\\193cab.sms" )
Name ( "ZSSK 383 106" )
Description (" ")
)

kam zapsat formuly s ARR (ORTSSpeedRegulator (...), aby mě běžela i na lokomotivách s laděním *.inc?
... Tohle už je regulérní dotaz.
Bohužel i tak oba odpovídající Plexi a Šnek jej vůbec nepochopili.
Nicméně v tomto vlákně máš přímo na první stránce návod, kam to umístit normálně v souboru.eng. Stejné sekce najdeš i v tom souboru.inc a tam to zkus přidat. Pokud to nebude běhat z .inc, může zůstat příslušná stať přímo v souboru.eng. Také je možno si tam zřídit vlastní soubor ARR.inc s odpovídajícím obsahem a ten si tam přidat (před řádek Name).

Příklad Vectrona...
)
Moc děkuju, přesně tohle jsem potřeboval, už mě to funguje! Zápis v *.engu od Šneka je odlišný od toho co je zapsané na odkazované první stránce. Všechny odkazy na jednotlivé verze ARR jsou nefunkční a proto jsem nebyl schopen dojít na to, jak přesně má být zápis proveden. Myšlenku s ARR.inc chápu a tu jsem také zkoušel, ale opět narážela na to, že zápis má být trochu jiný, než ten co je na první stránce.

Autor udělal opět změny, takže ne všechno z návodu platí. Všechny změny uvádí v jeho readme u ARR

Venku je verze 1.0 Beta
Stahovat můžete zde:

Odkaz

Info do autora:
ARR + Mirel, plus 3 mašiny. Vyzkoušejte a pak zahoďte.

Kabiny nejsou dokončené, takže fakt jen pro testování, pouze ve dne a pouze dopředu.!

EDIT > v souboru trk tratě musí být řádek
ORTSSignalRepeaterEquipped ( True )
Jinak vám nebude Mirel vůbec kódovat.

Back
Nahoře