PS:Máme 18. srpna a zatím se nikdo neozval, tak to nespěchá nebo už není zájem.
Nene. Zájem trvá. Díky za příspěvek. Více v SZ.
Upravuji/klonuji wagy a engy operativně dle potřeb do aktivit. Parametry získávám z již dostupných vozů, vyladěných pro OR, v ideálním případě shodných parametrů. Generuji tímto zjevně guláš, ale bez toho by ty modely
nebyly "ve hře", resp. byly by dostupné pouze v msts aktivitách, příp. hratelné v OR za podmínek nereálné dynamiky brzdy, size apod. A ten poslední bod se snažím od doby, kdy jsou podobná a odzkoušená nastavení OR k dispozici, vymístit.
Mrzí mne, že se na špatné nastavení brzd odjezdily moje oba díly RJ 1003. Mám již k dispozici neofiko ladění pro ty "žluté" Ampz 011, čímž se dynamika toho RJ do Košic dostává do jiné dimenze. Brzdí se s tím teď skvěle. Nejen parametr MBF, ale i doba zabrzdění či plnění je luxusní (reálná).
Doufám, že i s Vrbamovými Roosy a Laapsy v ladění Act pro OR byla spokojenost, a neudělal jsem tak autorovi modelu ostudu či důvod ke stížnostem.
Je to taky jeden z důvodů, proč vás (hráče) v readme prosívám o zpětnou vazbu. Není to jen postavit aktivitu, ale právě jde i o to ladění, o kterém potřebuji trochu těch informací (připomínek) od vás, ať případně neposouvám nedostatky dál. A samo že taky kvůli známým rozdílům v prostředí OR.
Aktivity maňasů nejsou testovány testery, resp. ta s hektorem jen po Bánovce, takže jsem pak rád alespoň za info, že jste to projeli do konce (Slance/Slanca).