Aktivity pro OR Acatus

Výše poptávanou misi Pn 54038 z roku někdy 2017 se mi podařilo opravit a poslat k Poisonovi.
Verze OR CZSK 1.9
Aktuálně jde ale o dřevo z Liskové do Hněvic a lze odvézt jak s HV řady 130, 163 tak i 383.

Jak si poradíte s citem u výkonu po zavěšení postrku, poznáte z Lukavic n. M.:) Jde to s tou uhelkou u všech tří typů vlakových HV.
Act_54038-1.jpgAct_54038-2.jpgAct_54038-3.jpg

Jelikož jsou prázdniny a každý nesedí od rána do večera u PC, věřím tomu, že se během pár hodin či dní aktivita objeví na výše uvedených stránkách :)
Přesně tak. Není kam spěchat a nikoho při těch objemech práce na tom, a už letech furt dokola něco někam zavěšovat, nemá smysl tlačit. Taky už nebudu hlídat, kdy to kdo kde vyvěsí. Prostě odesláno a hotovo. 742.454 je u Doda taky cca měsíc, ale dělá na jiných věcech, tak si musíte počkat.

Stejně jako na misi Mn 83474 Týniště - Broumov pro trať 042, kterou jsem odeslal před chvílí k Poisonovi na vyvěšení.

Byť jde o dosti časově náročnou tvorbu a mnohokrát jsem s tím chtěl praštit, přesto jsem se dokopal to dodělat, a to především jako dík autorovi luxusní tratě a tvůrcům OR CZSK za skvělé bangle atd.

Mn 83474.jpgMn 83474-2.jpgMn83474-3.jpgMn83474-5.jpgMn83474-6.jpgMn83474-7.jpgMn83474-8.jpgMn83474-9.jpg

Přílohy

• Mn83474-10.jpg
    Mn83474-10.jpg
    88.8 KB · Zobrazeno: 44
  • Mn83474-11.jpg
    Mn83474-11.jpg
    68.4 KB · Zobrazeno: 45
Já mám na 042 rozdělaný taky manipulák s Kocourem, jen zatím Ricar, nemá označeny nákladní koleje a je problém s hláškováním a kontrolou, aby bylo vše správně odvěšeno. Řešili jsme to na slezině v Praze.

742 454 mám u seba len som pracoval na veľa iných veciach. Dnes si môžete vyskúšať aktualizovať pack X6X. Každopádne do konca tohoto týždňa zverejním tu tvoju 742 454

742 454 mám u seba len som pracoval na veľa iných veciach. Dnes si môžete vyskúšať aktualizovať pack X6X. Každopádne do konca tohoto týždňa zverejním tu tvoju 742 454
to nespěchá. Jen jsem chtěl jednotně odpovědět na dotazy v sz.
.. potřebuju vědět něco víc především o té Zamračené z posledního screenu... :D
Baruny ani špagety na té trati nejezdí. Pouze jsem si chtěl zpestřit nekonečné testování různorodostí.
Jestli se ptáš na upravený skin 100ky do ČSD, tak ten nikde nenajdeš, neb jde o moji soukromou úpravu pro ČSD ježdění v OR a v podstatě o jedinou zamráču, kterou jsem si díky tomu vyladil pro CZSK a se kterou jsem schopen mise testovat. Mmch, skvělá a vzácná patina. Kdo to skinoval a z čeho? Dnes každý mašiny leští:-) a negativy jsou v haj...

Jestli se ptáš na upravený skin 100ky do ČSD, tak ten nikde nenajdeš, neb jde o moji soukromou úpravu pro ČSD ježdění v OR a v podstatě o jedinou zamráču, kterou jsem si díky tomu vyladil pro CZSK a se kterou jsem schopen mise testovat.
Přesně to jsem myslel. :) A myslíš, že existuje nějaká šance, že se někde ukáže znovu? Případně šance, že dorazí i do našich virtuálních dep? ;)

S hraním Mn 83474 asi ještě počkejte. Teď jsem to zkušebně projížděl, jak je to na webu a nechápu, že v Opočně tomu zase zlobí spěšňák, nepustí maňase do tratě (prostě nevjede do stanice).

Pro znalé: Zkoušel jsem v Opočně křižování různými způsoby. Nakonec pomohl WP 40000 a křižovalo to.
Aktuálně ale ve verzi, co je vyvěšena u Poisona mi lichý Sp zase nevjede přes vjezdové do Opočna. Laboruji tedy dál.

Ať ho dám z Bohuslavic 20 minut před příjezdem Mn do Opočna a bloknu ho (Sp) po trase na 15 minut - zůstane mi stát na tom WP 3xxxx (nastaveno na 15 min, viz screen) a dál se nehne.
Nebo v jiném pokusu mu dám začátek trasy před vjezdovou šajbou do Opočna, nasázím WP40000 mezi vjezdové a první výhybku a zase nic. Dokonce trasu hráče (Mn) blokuji ve stanici před příjezdem (Mn do stanice) servisem1, aby si Sp mohl zabrat trasu na 1. st.kolej.
A nejlepší teď, co to sem píšu, tak na pozadí slyším, jak se ten Sp rozjel po půlhodině z toho WP (15 min), rozjíždí se k vjezdu a u vjezdové šajby do Opočna zmizí, byť má trasu až do Bolehoště. To je na pos....
Sp Opocno-1.jpg

už jednou se mi stalo, že do stanice vjel ten Sp o pět minut později, než jindy. Myšleno pořád při jednom nastavení trasy toho traffiku Sp. Je vidět, že ten traffic něco ovlivňuje napříč aktualizacemi nebo možná časem příjezdu Mn do Opočna. Jiné proměnné tam nevidím.

Asi v 6:44 mi SP vjel do Opočna v pořádku. WP 40000 zafungoval, bylo to poznat na TM, který zkoušel měnit priority.

Asi v 6:44 mi SP vjel do Opočna v pořádku. WP 40000 zafungoval, bylo to poznat na TM, který zkoušel měnit priority.
díky. V pořádku by vjel v 6:40. To je těch cca pět minut, o kterých jsem psal výše. Ale i to se ještě dá tolerovat v ohledu na začátek posunu. Na těch skupinových odjezdovkách nemám zkušenosti se stavbou. Hronov, Polička naopak naprostá pohoda.

Kdyby někomu nevjel v Opočně ten Sp do stanice, tak jsem ho dneska vyhodil, projíždím aktivitu bez něj a jsem bez potíží v Náchodě.

To je, co jsem psal RicaroviCZ. V žádném OR, ani v MSTS nelze přes skupinová návěstidla korektně křižovat, ani posunovat. Každá kolej musí mít na koncích skrytá návěstidla. Něco už je na 042 opraveno, ale je tam spousta takových míst. I výhybek u sebe, kde nelze postavit trasu. Je třeba tomuhle dát čas a tyhle místa Ricarovi hodit do vlákna k trati 042. To není chyba OR, ORCZ.

Acatusi, prohlížím si trasu Os4 toho SP a ten bod WP 40000 máš až za vjezdovým návěstidlem. Ten bod, aby fungoval, musí AI vlak přejet. Zkus ho umístit tak, aby ho SP po "zrození" bezpečně přejel.
Jinak po nahrání uložené hry těsně před příjezdem se mi SP také zasekl. Ale je vidět, že ten bod vůbec nepřejel a neaktivoval a visí u vjezdového návka. Předtím jsem byl asi o dost pomalejší.

Back
Nahoře