Dnes jsem se vrátil do svých mladých časů. Stáhl jsem si a zajel aktivitu DK_R_623_BOHEMIA. Vzpomněl jsem si, jak jsme jako 17 letí mládenci čas od času jásali, když pantograf vyjel ze stanice Úvaly a u hájovny předjel rychlík. To se stávalo jen jednou za čas, když jako strojvedoucí jel mladý muž.
Stažená aktivita je velmi hezká, své minulé časy připomíná výběrem lokomotiv a vagonů i jízdními časy. Na tvůrce prvotiny je zajímavé hlavně to, že udává v tabulce Excel všechna vozidla včetně toho, zda jsou součástí Trainsetu BP 8 nebo jsou nutná stáhnout ze stránek jiných autorů vozidel a jejich stránku. Podepsala se i spolupráce s Honzou Ungermanem. Autor aktivity provedl zajímavou věc, dal k dispozici složku Trans, ve které uvádí soubory wag a sd zahraničních vozidel. Jak jsem již psal, aktivity je velmi hezká a zajímavá tím, že začíná v Praze v podvečer a během jízdy do Hradce Králové se mění kabina z denní na noční. Protože je to prvotina, nehodnotím ji, Honza Ungerman to popsal ve svém příspěvku. Pouze bych měl jednu připomínku. Do stanice Týniště nad Orlicí by měl býti umožněn vjezd, protože ve stanici jsem pouze já. Druhá připomínka je, že do stanice Letohrad jedu oklikou přes Choceň a Ústí nad Orlicí, na čase se to neprojeví. Měl bych mít zpoždění, já přijedu ještě před časem příjezdu. Je to tak v pořádku? Neznám jízdní řád z roku 1988 - 89. Jinak jen tak dál a budeš mít ode mne pochvalný bod.