Aktivity kauli

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna kauli
  • Datum začátku Datum začátku
Honza napsal:
Josko, problém je, že kauli dělá aktivity na nevyhovujícím PC, proto slabý provoz, což byla i jedna moje výtka, když jsem aktivitu před vydáním testoval. Pokud jde o LC, i to kauli oproti první neveřejným verzím dost vylepšil. A že jsi stál 10 minut před stanicí? Proč myslíš, že jsem tu několikrát zopakoval, že je třeba ji jet volnějším (spíš hodně volnějším) tempem ... Časy ve stanicích, kde vlak zastavoval, jsou podle skutečného JŘ, jen ty traťové poměry se nám nějak změnily ... Ale snaha se cení a kauli se určitě polepší. Bohemku berte prostě s rezervou.
Ale právě ty LC to zatěžují, tak pokud ma slabší PC, tak bych je tam nedával a udělal to jako trafik. Ty LP vozy jde udělat jako trafik. Jenom přece by mu to pomohlo.
Nemyslel jsem to jako urážku nebo nějak špatně. Jen jsem asi trochu namlsán aktivitama od Boba, Dana, Poisona a td. Radši bych pustil R do stanice, kde nebude překážet, aby neblokoval silnice.

Je mi uplně jasný o čem je tu řeč že se někde blokuje silnice,kdybych ho pustil do stanice tak zas bude někdo remcat že stojí dlouho ve stanici,já hoši ty jízdní doby nevymyslel,mě šlo jen oprášit a provětrat starší dobu (ČSD).A těch LC tam zas tolik neni,chtěl jsem aby to fungovalo všem i těm jako jsem já,tak proto je bohemka taková jaká je.Tisíc lidí,tisíc chutí.

kauli:aktivitu jsi udělal v rámci možností,mě se aktivita líbí!

josko:ty jsi výborný aktivář,díky Tobě mám pěkně nabušený trainset a plno poznatků s provozu,tak to ber s rezervou pokud má kauli slabší PC.

Chlapi já jsem x-krát stál na železničních přejezdech s nákladním autem a nic se třeba nedělo.Např. Brno-Heršpice,asi se jim tam tenkrát vykotil posun nevím,stál jsem tam asi 15 minut,projel akorát jeden Os směrem na Břeclav.Tím chci říct,že mě jako fanouškovi železnice nevadí,když stojím na přejezdu a stojí tam vlak aspoň si přečtu domovskou stanici vagónu!:D Pokud ovšem na to vidím!

Po diskusi k aktivitě Casovia se tvůrci omlouvám. Není totiž jeho chyba, kterou jsem mu připsal. Je špatná kilometráž tratě a z toho to vzniklo. Já bych chtěl tvůrci aktivit "capone" poděkovat za aktivity s nákladními vlaky, ať už je to pro trať BP nebo pro trať 090.

V sekci aktivit pro trat BP je nová aktivita R 522 Družba z dob ČSD.Je tvořena ve spolupráci s Honzou Ungrmanem,který dodal jř,engy do ruských vozů,a vyhledal vše potřebné o tomto vlaku,za což mu moc děkuji.Jedná se o pohodovou jízdu i když máte na startu cca dvě hod.zpoždění do cíle dojedete včas.Přeji mnoho uspěchů v novém roce a hodně kilometrů v msts bez problémů.

Již delší dobu řeším dylema,jaké použít vozy pro vlak ex 377 meridian:http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php?zeme=CSD&cislo=377&rok=1989
jde o vozy MAV wlabm,a MAV bc.jsou k dispozici od každého dva reskiny bud ve verzi MAV lp a nebo ve verzi h-start v plném zobrazení a nemůžu se rozhodnout které použít,vzhledem k rozmazlenosti zdejšího osazenstva tak vás žádám o názory,je mi jasný že h-start v te době neexistovali.Dále vozy JŽ jsem nahradil vozy DR,pokud teda nekdo neví kde vozy JŽ jsou ke stažení.Jde o novou aktivitu,kterou ted tvořím.Díky za názory

kauli napsal:
...je mi jasný že h-start v te době neexistovali...
Pak není co řešit. Nasazení vozů H-START by zdejší hyperrealisti nepřežili.:D

Ale přežili, protože to nepojedou ;-)
Jezdíme jenom současnost.

Naposled editoval moderátor:
chci zeptat znalých poměrů,bylo možné potkat v letech 1988/89 v useku kutna hora-bratislava 242 (plecháče).

kauli napsal:
chci zeptat znalých poměrů,bylo možné potkat v letech 1988/89 v useku kutna hora-bratislava 242 (plecháče).

Do zániku ČSD chodili do Bratislavy len brnianske S489.0/230. Plecháče určite nie, možno len po Kúty, ale ani to moc nepredpokladám.

Měl by někdo zájem otestovat novou aktivitu cca 6h ex 377 meridian z roku 88/89.je tam nacpano max.co muj notas utáhne a neni to jen projíždka lažo-plážo tratí bp.díky za nabídky

Nevíte nekdo proč mi editor aktivit spadne bez jake-koliv hlašky,když chci otevřít udelanou aktivitu?Při otevření nové aktivity normálně naběhne.díky

Tak po mnohých utrapách a kdoví co všeho okolo msts jsem opět oživil Ex 377 meridiana z roku 88/89 a stačiho ho jen testnout a může jít do světa.Kdo by měl zájem testovat,necht se ozve.

tak se všem,omlouvám ale meridian prostě nikomu nefunguje a nikdo neví čím to je a ani já nevím.mě to jede a všem to padá do windows.takže ho prozatím dávám k ledu

Zdravím ve spolek,po delší odmlce se zase vracím k aktivitám z dob minulých a jíž lepšího ntb,a k rozchození trati 321,bych mohl zas něco vytvořit.mám v umyslu udělat R 621 vihorlat z ustí n.l. až do košic,ale obávám se jestli tohle někdo dohraje do konce a jestli já vůbec to dokončím s relativně slušným trafikem,trasa už je postavená.takže se ptám má cenu se do tohoto pouštět cca 14hod.a další otázka je jak vymyslet připojení vozů z R 633 z chomutova.tento R má přiject do holešovic o něco později jak hráčův vlak,tady by se měla odpojit mašina s 1 vozem a odject,naše mašina by si měla napojit zbytek vlaku R 633.jde mi o to jestli se trafik umí sám odpojit.Pokud budete mít jakykoliv nápad nebo inspiraci na aktivity z dob 1988/89 tak písněte.Díky za vaše názory

Zdravím všechny,mám tu předělávku aktivity z roku 1988/89 R 253 bohemia,je to celkem něco nového kdysi ještě nebyli koleje z tyniště do letohradu a dal jsem na rady zdejších tak jsem vše předelal ale potřeboval bych jí testnout.bude tu někdo ochotný a kdo má na to potřebná vozidla z dob čsd?díky všem reakcím i akcím

Back
Nahoře