Aktivity kauli

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna kauli
  • Datum začátku Datum začátku

kauli

Cestující
Tak se mi konečně podařilo dát dohromady aktivitu R 456 Albert Einstein.Je to dělaný dle gvd 2008,ale jsou obměněný vozy,protože aktuální nikde nejsou a ty co jsem zreskinoval na ty nemám od autorů povolení.Vozidla jsou ve větší míře z BP trainsetu něco je s českých webů a zbytek z http://www.thetrain.de. Aktivita je ke stažení u blackwolfa,které mu tímto děkuji za prostor a objektivní názory při dolaďování do finální verze.Sem můžete psát kritiku.

Člověče, rád bych si zajel Alberta, ale najít ty dva německé vozy (D-RBG_ABmz a D-RBG_Bm) je nad mé síly. Mohl bys nasměrovat? Díky…

Veru, veru... tie vozy aj mňa trápia. :(

jiriczech napsal:
Člověče, rád bych si zajel Alberta, ale najít ty dva německé vozy (D-RBG_ABmz a D-RBG_Bm) je nad mé síly. Mohl bys nasměrovat? Díky…

Omlouvám se,že jsem tak dlouho nereagoval,ale byl jsem zaseklej ve stávce ve španělsku.Kluci psal jsem,že ty dva vozy nikde nejsou a ty co jsem si zreskinoval tak nemůžu pustit do světa protože nemám povolení od autorů těch vozů.Tak co mám dělat autorům jsem psal,ale neozvali se.

Kauli - zkouším tvou aktivitu A. Einstein. Po příjezdu do Domažlic (s nepatrným zpožděním) mám stále červenou. Čekal jsem i víc než čtvrt hodiny - bezvýsledně. Červená je vidět na TM už "z dálky", beze změny. Jeden kolega se mi ozval, že jemu naopak v Domažlicích po zastavení nabourá do soupravy protijedoucí vlak...
V čem může být problém?

Kluci to fakt nevím v čem tkví váš problém,já to projížděl a v pohodě.Tímto se ptám ostatních jestli mají stejný problém nebo je to jen ojedinělí případ.

Kluci,kdo si chtěli zahrát mou aktivitu tak se moc omlouvám,protože na vaše urgence jsem si jí stáhl s webu a je tam jíná verze než jsem chtěl.není to chyba blackwolfa,ale moje poslal jsem něco jinýho než jsem měl poslat :eek: . Nedokážu to vysvětlit,snad to pochopíte.Tu správnou ke všemu nemohu najít

Naposled editoval moderátor:
No hlavní je že víš, že si ji měl hotovou v PC ... Teď ještě vědět, kde .. Já se takto nachytal na různých aktivitách taky ...

Tak jsem se pohrabal v mý aktivitě a v životě by mě nenapadlo kolik problému je s křižováním vlaků.Ted tady pročítám forum a moc moudrej s toho nejsem.Tak že to zatím nechám jak to je a kdo bude mít zájem si mou aktivitu zahrát tak at se ozve a já mu jí pošlu.Jde o to,že ve stanici Česká kubice se maj křižovat dva vlaky.Je to vyřešeno tím,že hráčův vlak musí cuknout zpět,aby se uvolnila cesta pro protijedoucí vlak.Není to zrovna standartní řešení,ale mě fungovalo.

Obracím se na vás všechny s prosbou.Po dokončení useku Kutná hora-tíšnov na trati BP,by jsem chtěl vytvořit aktivity z dob kdy ještě jezdila např,saxonia,favorit,istropolitan,trakia,sansouci,atd,ale problém je v tom že nikde na webu jsem nenašel o těchto vlakách ani zmínku natož řazení a odjezdy.Jediny stranky kde něco bylo jsou bloknuté.Pokud máte někdo něco o těchto vlakách dejte vědět a dále jestli by byl vůbec o tyto aktivity zájem.Předem dík

kauli napsal:
Obracím se na vás všechny s prosbou.Po dokončení useku Kutná hora-tíšnov na trati BP,by jsem chtěl vytvořit aktivity z dob kdy ještě jezdila např,saxonia,favorit,istropolitan,trakia,sansouci,atd,ale problém je v tom že nikde na webu jsem nenašel o těchto vlakách ani zmínku natož řazení a odjezdy.Jediny stranky kde něco bylo jsou bloknuté.Pokud máte někdo něco o těchto vlakách dejte vědět a dále jestli by byl vůbec o tyto aktivity zájem.Předem dík
Ahoj kauli, já si myslím, že zájem o historické aktivity určitě je. Vidím to na stahování svých aktivit. Pokud, cheš, tak mi pošli na SZ e-mail a já ti pošlu jř. 1988/89 co mě poslal Joska k tvorbě R Gerlach, tam jsou všechny vlaky v ČSSR a můžeš tvořit.;)
Hezké vánoce. Dan:cool:

Dan J. napsal:
jř. 1988/89 co mě poslal Joska...
Ahoj Dane,
Chcel som sa len spýtať,mohol by si aj mne poslať ten jř od Josky? Chcel som len vedieť,aké vlaky jazdili cez moje mesto keď som bol ešte malý :lol:.Ak by si mal aj staršie jř tak prosím daj vedieť.Ďakujem

Tak je na světě další můj pokus o aktivitu a to R 1479.Tentokráte z doby minulé,vrátíme se do roku 1988/89 kdy ještě jezdívali rychlíky z německa do madarska.Pokud by byl zájem o aktivity s těchto dob,udělal bych další,namátkou mám v mysli třeba:balt-orient,meridian,trakia,atd.,je jich dost co tenkráte jezdilo.Jakou-koliv poznámku,připomínku pište sem,vzhledem k tomu že jsem nikde nenašel složení vlaku tak je smyšlené.Berte ohled na trafic vlaky,je dost málo vozidel s té doby,jsou použity i současné vozidla,ale vše podstatné je s té doby.
Odkaz je u aktivit: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1421&pid=78799&#pid78799

Zdravím, vyskytl se mi problém. Nainstaloval jsem všechny potřebný modely, ale po spuštění simulátoru a zavření úvodní zprávy se mi simulátor odporoučí bez jakékoli hlášky. Kde by mohl být problém?

Back
Nahoře