Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Ahoj já jsem jel rychlík 251 zatím jen do kolína. Aktivita se mi líbí, ale autorovi musím vytknout výběr berty v Hradci na přepřah. Mohla to být když už berta tak 749 008, nebo "moje" 754 050. Je to na autorovi. Jinak samozřejmě nemám výhrady
alcapone napsal:Ranní osobák Os5000 jede na aktualizaci tratě 77, přidával jsem tam rychlík od Lysé.
Matýsek napsal:R 251 jezdíval do Wroclavy přes Týniště n.O a pak dál přes Náchod do Meziměstí. Z Týniště do Meziměstí to tahala ř.750 a pak z Meziměstí to tahali poláci se svýma mašinama. Jaká to byla řada to už si nepamatuji.
Jestli jsi si to pořádně přečetl tak jsem psal,že jezdíval.plukas napsal:Matýsek napsal:R 251 jezdíval do Wroclavy přes Týniště n.O a pak dál přes Náchod do Meziměstí. Z Týniště do Meziměstí to tahala ř.750 a pak z Meziměstí to tahali poláci se svýma mašinama. Jaká to byla řada to už si nepamatuji.
Ne ne, tedka jezdí přes Týniště do Letohradu, Lichlova Mezilesí a dále do Polska, v Mezilesí se přpřahá na polskou mašinu
Matýsek napsal:Jestli jsi si to pořádně přečetl tak jsem psal,že jezdíval.plukas napsal:Matýsek napsal:R 251 jezdíval do Wroclavy přes Týniště n.O a pak dál přes Náchod do Meziměstí. Z Týniště do Meziměstí to tahala ř.750 a pak z Meziměstí to tahali poláci se svýma mašinama. Jaká to byla řada to už si nepamatuji.
Ne ne, tedka jezdí přes Týniště do Letohradu, Lichlova Mezilesí a dále do Polska, v Mezilesí se přpřahá na polskou mašinu
Tak to tě musím opravit,protože se to dělilo až v Týništi n.O. Alespoň v době kdy jezdil do Wroclavi.Z Týniště jezdila jedna půlka do Wroclavi (z Prahy zadní část) a druhá snad (tam se to měnilo) do Jeseníku.alcapone napsal:Stačilo se mě zeptat co to táhne. Jinak 251 jezdívala jako nejdelší rychlík z Prahy do Týniště a zpět s tím, že v Chlumci se dělila a zbytek vagónu jelo do Turnova. Mělo to asi 12 vagónů, tahala to bobina nebo banán. Dnes jede do Poznaně, s tím, že v HK končí banán s jídelákem a napojí se na rychlík buď bardotka v šedivočervené barvě nebo některá z řady 750 a hurá do Lichkova, kde by mělo dojít k výměně za polskou mašinu, nejsem si jist.
alcapone napsal:Stačilo se mě zeptat co to táhne. Jinak 251 jezdívala jako nejdelší rychlík z Prahy do Týniště a zpět s tím, že v Chlumci se dělila a zbytek vagónu jelo do Turnova. Mělo to asi 12 vagónů, tahala to bobina nebo banán. Dnes jede do Poznaně, s tím, že v HK končí banán s jídelákem a napojí se na rychlík buď bardotka v šedivočervené barvě nebo některá z řady 750 a hurá do Lichkova, kde by mělo dojít k výměně za polskou mašinu, nejsem si jist.
Jo už jsem si vzpomněl,to jsi si asi spletl s jiným rychlíkem.Ten jezdíval v pátek a v neděli (už si nevzpomenu na číslo) a ten měl z Prahy (pouze v pátek) asi 14 kočárů a v Chlumci se to dělilo.Přední část jela do Týniště a zadní do Turnova.No a v neděli se to zase při cestě do Prahy v Chlumci spojovalo.alcapone napsal:Jinak 251 jezdívala jako nejdelší rychlík z Prahy do Týniště a zpět s tím, že v Chlumci se dělila a zbytek vagónu jelo do Turnova.
Matýsek napsal:Jo už jsem si vzpomněl,to jsi si asi spletl s jiným rychlíkem.Ten jezdíval v pátek a v neděli (už si nevzpomenu na číslo) a ten měl z Prahy (pouze v pátek) asi 14 kočárů a v Chlumci se to dělilo.Přední část jela do Týniště a zadní do Turnova.No a v neděli se to zase při cestě do Prahy v Chlumci spojovalo.alcapone napsal:Jinak 251 jezdívala jako nejdelší rychlík z Prahy do Týniště a zpět s tím, že v Chlumci se dělila a zbytek vagónu jelo do Turnova.
Kontra napsal:Sorry, že vám tady skočím do toho řazení....jen jsem chtěl pochválit autora za citlivé odladění traffic v této aktivitě (a to rozhodně nebyla chudá viz třeba Týniště). Ani jeden pád na mojí hysto(e)rické sestavě, navíc jsem i stíhal jízdní doby a hlášky v pravý čas, což je k mé telecí strojvůdcovské dovednosti pozoruhodné...Ale brečela Berta, dostat z ní tu stovku...a to jsem ještě citlivý a jezdím max. na sedmý...
![]()