Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

To je někde u Berlína?Aby som nezabudol...posielam tie vinohrady, ...
To sú modely vinohradov. Osadiť ich môžeš hoci aj na Galapágy.To je někde u Berlína?![]()
Dobre že píšeš, díky.Nenašel jsem k této trati vlákno chyb, tak píšu sem. Na vjezdu do stanice Tvrdošovce od Trnovca je nefunkční rychlostník 100, zůstává 120. Pokud je to už opraveno, tak jako bych nic nenapsal.
Ak sa smiem opítať kedy to pôjde do sveta? Je to pre nádherná trať (hovorím z obrázkov)Nazdar priatelia, ako vravia angláni "coming soon", sledujte vlákno, v dohľadnej dobe to už konečne vypustím do sveta.
Zobrazit přílohu 22496Zobrazit přílohu 22497Zobrazit přílohu 22498Zobrazit přílohu 22499Zobrazit přílohu 22500Zobrazit přílohu 22501
Verzia 2 je predsa verejná: https://msts-rw.cz/trat-ZSR130.phpAk sa smiem opítať kedy to pôjde do sveta? Je to pre nádherná trať (hovorím z obrázkov)
Ahoj, já mám poslední zprávu od něj z roku 2011 že skončil, a veškeré zdrojáky předává Deteriovi... Neviete náhodou či je ešte aktívny Jirko Polák ? Alebo kontakt naňho ? Vďaka vopred.
Díky moc. Deterio seš tu ?Ahoj, já mám poslední zprávu od něj z roku 2011 že skončil, a veškeré zdrojáky předává Deteriovi