Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

Ako som pred časom avizoval zmeny nastali aj na "Rendezi" kde Nebulus vymodeloval kompletný areál vlečky RAVEN a.s. ktorá je zaústená do stanice Bratislava východ, odchodová skupina sever. Tento úsek som kompletne prerobil do reálnejšej podoby, pribudli aj modely oddelenia železničnej polície, stavadlá č.2 a III a WC pre posunovačov v južnom rozvetvení harfy. Toto rozvetvenie som pokusne napojil koľajovo na statický model harfy čo pri pohľade zblízka nie je práve oku lahodiace ale pri prejazde hlavnou traťou tam aspoň nie je holá placka. Problém vidím v počte objektov /OR nehrá rolu, ide o RE v ktorom zatiaľ výlučne staviam/ keďže po vjazde od Štúrova do Vajnor až po hlavnú stanicu má každý štvorec /je ich 5/ od 1300 do 1700 objektov a RE už začína dvíhať varovný prst...pády, atomové výbuchy...ten kto stavia trate vie o čom píšem. No a keby so mal tú harfu vybudovať kompletne z koľajiva tak neviem...
Takže nateraz by to bolo všetko, začína mi rybárska sezóna takže k RE usadnem keď to čas dovolí a v zime opäť naplno. Nebulusovi patrí obrovské díky za ochotu a trpezlivosť.
RunActivity 2024-04-07 09-40-43.jpgRunActivity 2024-04-07 09-42-21.jpgRunActivity 2024-04-07 09-42-36.jpgRunActivity 2024-04-07 09-43-54.jpgRunActivity 2024-04-07 09-44-12.jpg

Nenašel jsem k této trati vlákno chyb, tak píšu sem. Na vjezdu do stanice Tvrdošovce od Trnovca je nefunkční rychlostník 100, zůstává 120. Pokud je to už opraveno, tak jako bych nic nenapsal.

Nenašel jsem k této trati vlákno chyb, tak píšu sem. Na vjezdu do stanice Tvrdošovce od Trnovca je nefunkční rychlostník 100, zůstává 120. Pokud je to už opraveno, tak jako bych nic nenapsal.
Dobre že píšeš, díky.
Poprosil by som moderátora alebo admina o preloženie tohoto vlákna do sekcie "Trate pro OR" spolu s vláknom hlásenia chýb, vďaka.

Nazdar chlapi, v prom rade prajem každému šťastný Nový rok, veľa úspechov v osobnom aj profesnom živote a hlavne pevné zdravíčko.
Teraz dotaz: Neviete náhodou či je ešte aktívny Jirko Polák ? Alebo kontakt naňho ? Vďaka vopred.

Back
Nahoře