Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nehrej si a věnuj se pořádně učení ve škole!nějaká rada,děkuji
To je u této náročné trati normální. Nestíhá počítač. Autor trati na to už dávno upozorňoval s tím, že trať je stavěná pro msts bez optimalizace pro OR.2) in many stations, both in explore and timetable mode entrance signal is yellow (meaning next/exit signal should be red) and in locomotive shows it is 40 km/h allowed (not in track monitor), but the next/exit signal is green.
Já teda normálně na takovéto "štěky" nereaguji, ale tohle už je KURVA MOC!!!Nedávno mi došla trať 321 spustit mi nejde nemohli byste mi to poslat znovu někno
neviem či bude mať k čomu položiť dotaz, mne sa zdá ako som už písal, je to len jeden zo spôsbov ako trať získať zadarmo.Jestli i potom bude problém, polož zde konkrétní dotaz s popisem chyby!
Jako nemusíš být tak drsném a už jsem si to včera pořádně pročetl a zkusil a už to jdeJá teda normálně na takovéto "štěky" nereaguji, ale tohle už je KURVA MOC!!!
Pokud Ti - jak píšeš - došla trať, tak předpokládám, že jsi si ji objednal u autora. Tím pádem Ti k tomu přišel i popis postupu instalace. Tak kurva čti a drž se pokynů autora. Nehledě na to, že tady to není žádný "warez", jak jsi asi zvyklý. Nikdo, kromě autora, Ti nic posílat nebude! Nespěchej, přečti si postup instalace dle autora a podle toho postupuj. Jestli i potom bude problém, polož zde konkrétní dotaz s popisem chyby!
Ale nějaké došla - nejde - pošlete mi. S tím jdi s prominutím do prdele!!!
Nabudúce ked´ sa budeš chcieť niečo opýtať opýtaj sa to raz a svoj problém presnejšie opíš, podľa toho ako sa prejavíš, budú ostatní členovia s tebou zaobchádzať.Jako nemusíš být tak drsném a už jsem si to včera pořádně pročetl a zkusil a už to jde