Trať Trenčín - Nitra

Pokračuje se ve stavbě? Neplánuješ prodloužení do Nových Zámků?
Do Nových Zámkov môžeš pokračovať v tratiach ŽSR130, ŽSR150. V Šuranoch sa dá krásne aktivita prerušiť a môžeš druhú časť aktivity nadviazať na inú trať. Určite už trať nebudem predlžovať. Aj keď sa hovorí nikdy nehovor nikdy.
Niečo som v trati dorobil, ale to sú len také hlúposti. Do trati už moc nevŕtam. Keď v trati ešte niečo doplním/prerobím vo veľkom, tak to bude určite len okolie. Koľají sa už dotýkať asi nebudem. Asi vydám ešte nejakú aktualizáciu. Ale kedy ťažko teraz u mňa predpovedať. Teraz si sem-tam spravím nejakú aktivitku len tak pre zábavu. To je asi tak všetko čo robím pre svoju trať.

Zmeny ktoré si pamätám čo som tam zatiaľ opravil:
- nejaké doplnené objekty okolo Trenčína
- doplnené označenie chýbajúceho nástupištia v Ludaniciach
- v M. Lehote som presunul opakujúce predzvesti bližšie k stanici (nebolo ich vidieť z kabíny rušňovodiča)
- toto neviem či robilo aj iným, ktorí túto trať hrávajú (už som do toho tak šahal že ani neviem či bol ten úsek zjazdný ako vyšla odo mňa posledná aktualizácia). Medzi Uľanmi smerom na Šurany mi na "kolíku" stále svietila na traťovom monitore červená. Tak aj to som opravil.

Takže tak.

Ahojte.
Aktualizácia trate TN-NR (v2.1)
Čo je nové v aktualizácii? Napíšem len veci čo si pamätám.

- pridávané objekty v okolí Trenčína
- v každej rozvetvenej stanici/zastávke sú označené min. 2 osobné nástupištia
- v Leopoldove pridané trpasličie návestidlá pre posun
- v stanici M. Lehota presunuté opakovacie návesti na viditeľnú vzdialenosť. Medzi Tr. Jastrabím a M.L. úprava terénu
- z trate som vyhádzal všetky statické vozidlá
- kto by potreboval v adresári ACTIVITIES je program na rozbalenie APK súborov
(apkex-v3.zip) a 2 aktivity (robené pre OR 1.3.1) v zip súbore.

Aktuálne vydania trate TN-NR:
základná trať TN-NR v2 (vydaná 24.12.2019)
https://uloz.to/file/Ia1buUm4v6Pl/m...2AJZlLwqxBQplAGZ0MJIuZJkDAaMAHJMcJwRjAmSvBN==
aktualizácia trate TN-NR v2.1 (vydaná 1.11.2021)
https://uloz.to/file/A8Igrr2A8N1f/m...2ZwuzAwOwMJZmBTZjMQR2MzLkGwu6oHj3n1MFHmAxZN==

S pozdravom Ľubo M.

Po aktualizaci jsem si projel trať jen tak letmo a musím říct, že je to opět krásná a poctivá práce. Moc děkuji.

Dnes Vám predstavujem 2. vydanie verzie trati TRENČÍN - NITRA. Neplánoval som to na 24.12.. Skrátka to tak vyšlo.
link tu: https://uloz.to/file/Ia1buUm4v6Pl/msts-tn-nr-v2-2019-12-24-zip

ZMENY:
- levitujúce objekty
- oprava rýchlostnej sústavy na trati ŽSR143 medzi Tr. Turnou a Tr. Jastrabím
- drobná zmena v signalizácii návestidiel
- doplnenie vegetácie kde chýbala
- spravenie podložia pod koľaje
- úprava terénu
- z väčšej časti zmazanie statických súprav
- zosúladenie objektov medzi MSTS a OR
- iné estetické zmeny

Príjemné prežitie vianočných sviatkov, veľa šťastia, zdravia a úspechov v novom roku.

s pozdravom
Ľubomír Michalik
Zdravím, tento odkaz na stiahnutie nefunguje

To je zvláštne, už ide aj mne. :D Ráno mi to ešte písalo že súbor neexistuje.. Minulý týždeň mi zase išla stiahnúť len aktualizácia a trať nie. :D Nevadí, díky moc :)

Ďakujem za upozornenie. Skúšal som to teraz v robote a fakt už nefunguje uloz.to (škoda).
Určite ju dám na GOOGLE DISK. Len sa s tým musím pohrať ako GOOGLE DISK funguje. Nie som v tom taký zbehlý (nepoužívam moc GOOGLE). A potom zverejním len jeden link, kde bude trať kompletná (so všetkými vydanými aktualizáciami a aj s mojimi už vydanými aktivitami). Trati ako takej sa už nevenujem, takže ostane v podstate v takom stave ako aj bola.

Dobrý deň.
Chcel by som Vám predstaviť trať s pracovným názvom Trenčín - Nitra.
https://uloz.to/!y6ZUzLzKHGYn/msts-zsr-122-123-124-140-141-142-143-151-2019-06-02-zip

Trať sa skladá z úsekov :
ŽSR 120 Zlatovce - Trenčianska Teplá
122 Trenčianska Teplá - Trenčianske Teplice
123 Trenčianska Teplá - Horné Sŕnie
124 Trenčianska Teplá - Lednické Rovne
140 Prievidza - Šurany
Nitra - Šurany (bez vegetácie)
141 Leopoldov - Kozárovce
142 Zbehy - Radošina (bez vegetácie)
143 Trenčín - Chynorany
151 Topoľčianky - Zlaté Moravce - Šurany
Zlaté Moravce - Šurany (bez vegetácie)

Celá trať je robená v editore MSTS (XTracks v3.2).
Trať je zasituovaná pomocou vytyčovacích markerov. Výškové osadenie úsekov je robené väčšinou ako priemerný sklon zo stanice A do stanice B, alebo z výškových profilov google maps. . Max. sklony, kde som vedel som sa pokusil dodržať. Takže o presnosti nemôže byť ani reči.
Nie je to určite super trať ako BP alebo 321 ale na brnkanie to stačí. Držal som sa rady pomôž si sám a tak to aj vyzerá. Objekty sú klasika. Väčšia časť je posťahovaná z iných tratí takže mnohí autori si tam svoju tvorbu nájdu. Touto cestou sa chcem im poďakovať ale zároveň aj ospravedlniť, že som bez ich súhlasu model použil. Daný model odstránim, ak to bude potrebné. Terén je aký je. Moc som sa sním zatiaľ neskamarátil. Nejaké úseky bude treba prekusnúť.
Na celej trati, kde sú rozvetvené koľaje sú osadené skryté návestidlá.

fenomén OPEN RAILS - spustil som, išlo to (moc som to neskúšal), ale určite to nebude kompatibilné. Minimálne návestná sústava (Jiří Polák, v2.3).

jeden screen z môjho rodného mesta

Zobrazit přílohu 23026

To je v skratke asi všetko. Kto má záujem, link na stiahnutie je vyššie.

S pozdravom Ľubomír Michalik.
Hoj,hoj našel jsem na foru tvoje tratě i některé akt.dost jsem jich už i projel a bezva .Chystáš se ještě nějaké tvořit?Pokud ano tak pozor portál "ulož to "je od 1.12. jaksi nefunkční.Držím palce a měj se Ivoš

Ahojte. Dávam nový link na stiahnutie trate.
Trať ostala bez zmien od 6.12.2021.

Trať TN-NR (6.12.2023)

Poznámka: Moje aktivity boli testované pod OR v1.3

Chcem sa opítať staihol som si trať a neviem ju dostať do Train simulatoru neviem kde mám poukladať tie priečinky. Viete mi prosím pomôcť ani chat gpt mi nevedel pomôcť. :) Ďakujem Vám dopredu.

Chcem sa opítať staihol som si trať a neviem ju dostať do Train simulatoru neviem kde mám poukladať tie priečinky. Viete mi prosím pomôcť ani chat gpt mi nevedel pomôcť. :) Ďakujem Vám dopredu.
a číst návody umíš? Nebo vy kindroši na všecko potřebujete zlatý tác a umělou inteligenci aby to za vás vymyslely?

Back
Nahoře