Do Nových Zámkov môžeš pokračovať v tratiach ŽSR130, ŽSR150. V Šuranoch sa dá krásne aktivita prerušiť a môžeš druhú časť aktivity nadviazať na inú trať. Určite už trať nebudem predlžovať. Aj keď sa hovorí nikdy nehovor nikdy.Pokračuje se ve stavbě? Neplánuješ prodloužení do Nových Zámků?
Niečo som v trati dorobil, ale to sú len také hlúposti. Do trati už moc nevŕtam. Keď v trati ešte niečo doplním/prerobím vo veľkom, tak to bude určite len okolie. Koľají sa už dotýkať asi nebudem. Asi vydám ešte nejakú aktualizáciu. Ale kedy ťažko teraz u mňa predpovedať. Teraz si sem-tam spravím nejakú aktivitku len tak pre zábavu. To je asi tak všetko čo robím pre svoju trať.
Zmeny ktoré si pamätám čo som tam zatiaľ opravil:
- nejaké doplnené objekty okolo Trenčína
- doplnené označenie chýbajúceho nástupištia v Ludaniciach
- v M. Lehote som presunul opakujúce predzvesti bližšie k stanici (nebolo ich vidieť z kabíny rušňovodiča)
- toto neviem či robilo aj iným, ktorí túto trať hrávajú (už som do toho tak šahal že ani neviem či bol ten úsek zjazdný ako vyšla odo mňa posledná aktualizácia). Medzi Uľanmi smerom na Šurany mi na "kolíku" stále svietila na traťovom monitore červená. Tak aj to som opravil.
Takže tak.