bob57_cz
Učitel češtiny
Před použitím protřepat.Ale ked to clovek cital pred 100 rokmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Před použitím protřepat.Ale ked to clovek cital pred 100 rokmi.
A zkoušel jsi tam dát ten skrytý označník?
Ta trať je naprostá bomba. Kdo má rád neelektrifikované tratě s mechanickými návěstidly ať neváhá. Krásná a poctivá práce. S chutí jsem si projel i úsek ze Zlatovců do Trenčína kvůli mostu nad Váhem, tedy místem, které bývá často na fotkách a je to jak předloha. Slovenské tratě v MSTS se najednou rozrostly téměř o 350 km. Dokonce obsahují i již zrušený úsek bývalé rychlíkové tratě Zlaté Moravce - Kozárovce. (Někde jsem četl, že na jejím místě prý vyrostla továrna.) Mockrát autorovi děkuji za nádherné překvapení, kdy se tady neočekávaně objevila nová trať a hned se zařadila k velkým projektům.
Zkuste si vyměnit texturu troleje za větší, je to lepší.
O to větší poděkování, že se můžeme svézt aspoň v MSTS. Díky Tvé trati jsem mohl poznat další a poměrně velkou část Slovenska. Padaly tady návrhy na to, aby ses pustil do tratě Bratislava - Púchov. Samozřejmě nevím, jestli bys měl na to čas a chuť, ale ty čtyři stanice, které už Tvá trať obsahuje jsou nádhernou reklamou. Tak ještě jednou moc děkuji.
To vobec nie je zlý nápad.Skôr si viem predstaviť vyrezať z 321 ten úsek a dorobiť ho ako samostatnú časť.
Náhodou som nakukol na fórum po pol roku a náhodou som objavil aktualizáciu trate TN-NR, čo ma veľmi milo prekvapilo. Verziu 1 som si prešiel viac krát, teda hlavne trať 143. Je to pekne spracované, no v niektorých veciach som zrejme až prehnaný detailista. Vo verzii 2 ma potešilo doplnenie pomalých jázd na niektorých nechránených priecestiach ( je to síce neskutočne otravné, ale zodpovedá to stavu ŽSR) a to že miestami pribudla zeleň ( teda aspoň sa mi zdalo, že je tam toho viac ). Na čo som bol ale najviac zvedavý bola výška terénu. Hlavne v úseku Mníchova Lehota - Trenčianske Jastrabie. Z môjho pohľadu sú oproti skutočnosti strašne vysoké násypy. V niektorých miestach je v skutočnosti trať na úrovni terénu a msts sú v tých istých miestach 2-3 m násypy a podobne. Ten, kto nepozná až tak dobre túto oblasť si to ani nevšimne, no keďže ja som sa teraz presťahoval do Jastrabia, asi 30 m od trate, dosť mi to padlo do oka
Tým samozrejme nechcem kritizovať prácu autora. Je mi jasné, že to muselo stáť neskutočne veľa času a úsilia. Veľká vďaka za to.
Keďže to tu mám hneď pod nosom, nie je problém vybehnúť, niečo nafotiť v prípade potreby. Stačí sa ozvať do správy, alebo mailom. Rád prispejem k dielu.
Prihodím aj ja návrh na predĺženie tejto siete: Trenčín - Nové Mesto nad Váhom - Vrbovce. Áno, viem, že úsek Nové Mesto - Vrbovce už existuje, no vo verzii s mechanickými návestidlami a myslím, že k tomuto úseku sa hodí viac. Keby bolo treba, mám aj nejaké podklady.
Ešte raz moc ďakujem za túto skvelú trať a prajem veľa elánu a pevné nervy do prípadnej ďalšej tvorby.