Trať Trenčín - Nitra

Chcem sa opítať staihol som si trať a neviem ju dostať do Train simulatoru neviem kde mám poukladať tie priečinky. Viete mi prosím pomôcť ani chat gpt mi nevedel pomôcť. :) Ďakujem Vám dopredu.
Zajímavý, že přitom Youtube tutoriálů existuje hromada.

Ale jestli se snaží dostat MSTS-OR trať dostat do Train simulatoru - railworks... Tak pak je to opravdu převratná úroveň vědění. :D

Tak to si sis spletl hru, tohle forum se týká Microsoft train simulátoru a te z roku 2004. RW po staru je o chloupek níže, ale přímo forum na tuhle hru je zde https://railsimulator.simtrains.eu/ a to stačilo napsat do prvního tvého příspěvku a to co se pak stalo. Tedy ani já nevím, zda tato trať je v RW.

Ahoj, nenašel by se tady nějaký pamětník, který by poradil, co vše se dalo potkat na těchto tratích v 80. letech? Především mě zajímá úsek Leopoldov - Kozárovce (ano, chci si udělat nějakou tu akt. s rychlíkem Tekov), ale i ostatní. Ideální by bylo mít nějaké grafikony, nebo i služební pomůcky, ale to si, myslím, nehrozí... Jediné z čeho vycházím je jízdní řád 1988/89 pro dané tratě.

Ahoj, na vagonWEB je v GVD 1985/86 řazení i všech osobních vlaků v celém tehdejším Československu, takže i na tratích, které Tě zajímají. Jsou tam i odjezdy z důležitých stanic, takže to můžeš porovnat s jízdním řádem, který máš (třeba kvůli křižování). V těchto letech, pokud se třeba trať "nezadrátovala", k velkým změnám většinou nedocházelo. Jen nějaké minutové úpravy. Je mi jasné, že tohle není přesně to, co hledáš, ale v případě, že se neobjeví něco lepšího, myslím si, že se to dá použít.

Back
Nahoře