Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Download z důvodů nevyhovujícího pojmenování souborů zrušen.Ok. Plním tedy slib a souprava ALEX Arriva vč. nastavení pro novější vůz Bmz je již k dispozici.
Teď nemám provozní notebook, tak jsem vzal za vděk historickým Lenovem, co mám z pozůstalosti. Protože jsem tam neměl nic ohledně ORTS, tak jsem si stáhl Dvojkolejku a (zřejmě včas) stáhl Alex balík. Nějak nevím v čem je pořád problém. Stáhl jsem, nainstaloval a sestavil si consisty. (Asi blbě, nevím, jaké je reálné řazení Alex, ale na Dvoukolejce je to asi jedno.) . Je problém tom, že se u již hotových aktivitách musí přeobsadit vozidla z nově naladěná? Nebo že se potluče starý model s novým?Download z důvodů nevyhovujícího pojmenování souborů zrušen.
Ach jo, myslíš, že tohle je řešení?Download z důvodů nevyhovujícího pojmenování souborů zrušen.
U ALEXE nevím, nestihnul jsem jej stáhnout, tvořím na BP nějaké aktivity úplně jinde s 842, 814 a 810.Nějak nevím v čem je pořád problém. Stáhl jsem, nainstaloval a sestavil si consisty.
No vida. Tak teď máš alespoň ty balíčky dva.Ten Alex pack je stále v původním formátu na the-train.de, já s ním dělal v roce 2009 Einsteina na 180/183 a je pojmenován AS_xxx, link je v jednom z mých postů výše.
Nechci se do toho moc montovat, necham to na Josefovi, ale nemuze to byt treba tou 350kou? Jakoze by mela nejake spatne ladění. Zkus to bez niJako vagónů. Klasické řezení, krom BMPZ použity vagóny od tebe. Tedy 9. Dle ConBuildru 621t. Ještě táhnu v záloze 350tku. Šlo o zkoušku Mesouna.
Ok, nechám to JosefoviA co s 350, jede jako přípřež, Jedu z hlaváku a sněží, ano váha bez Mesouna. Jinak pokud má Josef ladění na webu, automaticky soupravu hráče skládám z vyladěných engů a wagů. Jinak jde o mou starší aktivitu EC171.