Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Trochu se přiznám, že téhle poznámce v souvislosti s vozem Sgs a jeho využitím pro ISO kontejnery moc nerozumím. Vagon má jako jediný s z uvedeného čtyřlístku pevnou podlahu a jako jediného jej lze využít i pro jiný typ nákladu. proto má taky jako jediný kromě nákladu kontejnerů ještě čtyři další náklady: roury (3x, 4x), plechy a I profily.Vozy s podlahou se používají na odvezení kontejneru z terminálu do fabrik, aby se dalo zajet ještěrkou přímo do kontejneru.
Víš o konkrétních? S tímhle jsem se dost pral.Čau Pepo.
Prosím tě, vždy na to zapomenu, otevří si prosím cisterny v TSRE Con Editoru, některé varianty mají kotle mimo podvozky, v aktivitě je to OK, ale v con editor se zobrazí takto rozsypané, to samé dělají třeba cisterny od Rumnů. Je to jen kosmetická chyba, ale blbě se skládá souprava.![]()
Nakládka (pominu-li orientaci) se řídí typem použitého vozu a dovoleným nápravovým zatížením na předpokládané trase přepravy. Pro každý vagon má ČDC nakládací schéma. Tři ložené kontejnery 20´ jsou pro Sgs za čarou, ale prázdné mají jen vlastní hmotnost. Jiná je situace v případě štěpky a kontejnerů InnoFreight (papírny, teplárny atp.). Hmotnost tohoto kontejneru vč. štěpky není vysoká, takže naložení tří kontejnerů není vyloučené. Vůz Sgs je navíc určen už jen pro vnitrostátní dopravu, takže se pro přepravu kontejnerů InnoFreight docela dobře hodí a taky se dost na to využívá.b) na vůz Sgs buď jedna 20' bedna nebo dvě 20' bedny dveřma k sobě, na vlečce ve fabrice se vůz přistaví k rampě, otevřou se dveře na kontejneru a nakládá/vykládá se tak, že ještěrka/paleťák zajíždí do kontejneru po podlaze vozu Sgs, kontejner se sundá až zase zpátky v terminálu
Pokud je vůz Sgs použit na jinou přepravu, je to dost neobvyklé.
To jsou kotle, kterým jsem dělal nový repaint. Pochází od rumunského modeláře Dorina Dronca. Na stejném modelu jsou repainty SNCF Zas. Kdy si je z activitysimulatorworld.net stáhnu do trainsetu, je u nich v TSRE5 stejný problém v zobrazení:Tak TSRE otevřen a jdem na to, takže chybné zobrazení mají:
ČD Zaes 7985-019 Spolchemie
ČD Zaes 7986-857
ČD Zas 7958-090 Lovochem.
Ostatní kotle jsou v pořádku.

Tuhle hru mohou hrát dva, vojáku.Závistivě jsem koukal v Pikkově vlákně na screeny nově chystané lokomotivy 524.0 a vzápětí se rozhodl jednat.
Přesně v duchu slavné filmové hlášky: "Když vy přistavíte, tak mi to požeme o štok, když vy břizolit tak my kachličky, a když vy inženýrku, tak my.......! To budete koukat!!!"
...