Ahoj Pepo.
Velmi si vážím tvoji práce a to, že vůbec někdo dělá opravy pro OR. Takže peosím tě, doufám, že se nenaštveš, ale to přeznačování a dávání mašin do jiných složek je fakt cesta do pekel. To bude v trainsetu takový bordel, jako v prvopočátcích MSTS, kdy bylo mrtě označení pro shodné modely a strašně se pak tvořily aktivity a nikomu vlastně korektně nejelo nic. Stáhl jsem si tvůj balík ČD 750, kde odkazuješ na
originál skin a je tam:
1. absence několika verzí u ČD 750.285-9:

2. Složka originál skinu je situována do CD_754
3. Neshoduje se ani název v Name, takže zase problém.
4. Jsem to vlastně ani nerozběhal, smazal jsem sd, eng soubory a dokopíroval tam tvoje do CD_754, načež mi u mašiny chyběl vnitřek a prostřední část střechy.
Kluci, domluvme se fakt tak, ať je to co nejschůdnější, když s tím bojuju já, co pak začátečnící? To vydám aktivitu a pak se na mně sesype halda mejlů, že to padá, že to nejde... Takže:
- Když už ladíš skin pro OR, peoč neuděláš úplně shodné názvy jak eng, tak s a wag souborů? Mám na mysli jak názvy v Name, tak i názvy souborů samotných. A i stejný počet variant, jako je tomu na obrázku vůš, tam je jen jedna mimo službu a ta je ode mně a přihozená k Portugalu pro trať BP. Ale chybí ti bez fíry a obrácená. Když to bude stejné,
prostě stáhnu tvůj balík a nakopíruju do složky stejné jak měl autor původního skinu a nechám přepsat, hotovo a šmitec, tím mám verzi pro OR, ale stejný název jak eng, tak name v něm a nenaruší se consisty a ni se nestane to, že se bude něco kopat v případě, že je těch skinů více třeba se stejným číslem, ale jiným rokem.
Vždyť přeci není problém stáhnout to z webu a udělat stejnou struktůru a stejně tam bude něco blbě ve směrování, když mi tam chyběly textury. Mimo to, kdo jezdí OR stějně na trainset pro MSTS dlabe, nebo nechť si pro tu pravěkou hru zálohne trainset bokem, ale vše lepčí než tohle přemíchávání názvu jednoho a toho samého skinu.
Uff, tak doufám, že mne neukamenuješ a přeji hezký večer. Dan