Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
akú chybu ti vypíše? či žiadnú?Ahoj. Tak Komárek mi shazuje editor MSTS. Jakmile dám umístit vlak, okamžitý pád, nebíte někdo proč?
A ještě otázečka, je animovaný ten tachometr nebo ne? Prá to ORCZ umí taky, ale mně to tam nefungovalo.Chyby v archivu (plus několik dalších - děkuji bobeksoft), jsou již opravené.

Pozor vydané modely jsou, z mě nepochopitelného důvodu, ve velmi zastaralé pracovní verzi, doporučuji z nich použít pouze .eng soubory laděníVe virtuálních dílnách do sekce motorových vozů jsem přidal sadu nastavení na poslední model motorového vozu řady 810 od Pikka. Poněkud pozdní vydání tolik oblíbeného a na místních tratích oblíbeného vozu mělo příčinu ve vývoji modelu poslední verze. Přáním autora bylo vyčkat na dokončení této verze a provádění úprav na starší model tak nemělo význam. Bohužel okolnosti zapříčinily, že nový model u Pikka již vydán nebude a dostal jsem proto od něj svolení to udělat stránkách VŽD.
Zobrazit přílohu 32892
Jedná se o vozy 810.271-7, 810.325-1, 810.545-4, 810.560-3, 810.233-7 a 810.058-8. Nastavení jsou jak ve variantě se strojvedoucím s možností přecházení stanovišť, tak bez strojvedoucího pro soupravy s vícečlenným řízením. Protože zvuky vozu umožňují studený start, mají vozy rozšířené funkce zapínání baterie a řízení pultu. Protože OR dosud nezná hydromechanický přenos výkonu, používá nastavení ekvivalentní diesel-elektrické přizpůsobené na výkony převodovky Praga 2M70 a s původní trakční charakteristikou hydromechanického přenosu výkonu. Jako bonus navíc je přidáno otvírání dveří a teplovzdušné topení podle OR-CZ (použití ve standardním OR 1.5 to nijak neovlivní).
Balík šesti variant motoráku vzápětí doplnilo ještě jedno nastavení na verzi řady 809.
To chápu, jen nevím, zdy jsou shodné čísla vozů co jsi vydal s balíkem od RicarCZ.Důvody, které mě k tomu kroku vedly popisuji v prvním odstavci.
Nejde jen o skiny, ale celé modely Josef zveřejnil nedodělané pracovní verze modelu, které jsem posílal na ukázku Pikkovi, když jsem upravoval a dokončoval jeho model v té době ještě nebylo tolik skinů vytvořených a co se týče 809.342 a 810.560 ty jsem po dohodě s Pikkem odstranil jako nekvalitní a nevhodné pro zveřejnění v současné době.To chápu, jen nevím, zdy jsou shodné čísla vozů co jsi vydal s balíkem od RicarCZ.