F Frosty Pokladník 6 led 2020 #41 Pomalu se blížíme ke konci, pak ještě ostrý průjezd alespoň dvakrát před vydáním. Aktivita bude mít trvání cca 3 - 3:30 hodiny.
Pomalu se blížíme ke konci, pak ještě ostrý průjezd alespoň dvakrát před vydáním. Aktivita bude mít trvání cca 3 - 3:30 hodiny.
F Frosty Pokladník 7 led 2020 #42 Už jezdíme ostré testy. Aktivita se Sergejem a překvapením již brzy!
F Frosty Pokladník 1 úno 2020 #44 Tak jsme zhruba na 88% ale nejspíš mi právě vyhořel zdroj Takže se dodělání a vydání protáhne do doby než opravím PC.
Tak jsme zhruba na 88% ale nejspíš mi právě vyhořel zdroj Takže se dodělání a vydání protáhne do doby než opravím PC.
F Frosty Pokladník 6 úno 2020 #45 Tak už to běhá, zatím. Dokončil jsem osazování a počasí, teď ještě ostré testy až budu některý den doma a případné doladění chyb.
Tak už to běhá, zatím. Dokončil jsem osazování a počasí, teď ještě ostré testy až budu některý den doma a případné doladění chyb.
F Frosty Pokladník 8 úno 2020 #46 Nějaký nápad na další aktivitu? Viděl bych to na 310. Jen nemám nápad odkud - kam. Co bude hráč kočírovat.
Nějaký nápad na další aktivitu? Viděl bych to na 310. Jen nemám nápad odkud - kam. Co bude hráč kočírovat.