Tvorba aktivity v TSRE5

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna danci
  • Datum začátku Datum začátku

danci

Cestující
Dobrý den, hľadal som aj tu na fóre ale našiel som len návod na tvorbu aktivit v MSTS. Počul som že aktivita sa dá vytvoriť aj v TSRE5, a moja otázka znie: ako vytvoriť aktivitu v TSRE5, jediné čo viem je nastaviť dĺžku aktivity a náročnosť. Mohol by mi prosím niekdo poradiť ako d´alej?:)
Vopred d´akujem za odpoved´.:)

Tak teď jsem vůbec nepochopil co píšeš. Slovensky rozumím ale toto je nějaká hatmatilka, co že ti nejde tedy? Jinak já jsem se naučil sám. Stačí když pochopíš co k čemu je, na co je services, na co je path, consists, atd... Pak už jsem věděl že musím mít vlakovou cestu, vytvořit services ke kterému dáš trasu a soupravu. Potom start kdy se má objevit, a potom jízdní řád pokud vlak někde má stavět. Kapišto?

Pak už jsem věděl že musím mít vlakovou cestu, vytvořit services ke kterému dáš trasu a soupravu. Potom start kdy se má objevit, a potom jízdní řád pokud vlak někde má stavět. Kapišto?
Ďakujem, už som konečne zistil ako to v tom TSRE5 funguje, Tvoja rada mi veľmi pomohla.:)
Dík, za radu. Lenže v TSRE5 vždy ked´ kliknem na Open timetable editor nespustí mi ho. ved´ skúsim to a dám vedieť čo a ako.
:eek:Za toto za strašne ospravedlňujem.:eek:Niečo som tam zabudol napísať. Ďakujem za upozornenie. Nabudúce si na to dám väčší pozor.

V pohodě, jen že mi to nedávalo smysl ze začátku se mi to stávalo taky s tím timetable, pak mi došlo že zapomínám dát start daného servisu.

Zdravím, mám problém ohledně trafficu.
Ve stanici, kde jsou jen dvě koleje, tak chci vykřižovat vlaky, tak hráči normálně udělám trasu, zastavení, čas, a vlak proti. U něj chci, aby se objevil třeba u vjezdového návka, a za stanicí aby zase zmizel. Normálně mu nastavím trasu, čas, kdy se má objevit, a v čase se neobjeví. Ovšem, když jsem to zkoušel, ale dal jsem mu trasu na staniční koleji mezi odjezdovými návěstidly, tak se normálně objevil, a dělal to, co má. Napadá mě, že problém bude někde, že já mu křížím trasu, nebo naopak.
Neví někdo, jak na to? :-)

Back
Nahoře