Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

"vo*e" s prominutím.Opatření budou platná do doby, než se prošetří mimořádné události minulých dní a nebude sjednána náprava

Zdravím Vás"vo*e" s prominutím.Jaká náprava. když německý fíra projede červenou a svádí to na špatné zabezpečení ČD, to už je snad úchylka.
Za mých časů na dráze. Vše šlapalo dokud fungovala automatika. Pak když při výlukách bylo vypnuté zabezpečovací zařízení a najednou byl problém. Ti lidé řídící dopravu na hubu neuměli jezdit a nastaly nehody. Ale projetí návěstidla za normálního provozu a svádět to na špatné zabezpečení, tak to je na Chocholouška. Sice podrobnosti znám jenom z tisku. Ale stejně, projetí stůj je neomluvitelné i kdyby tam bylo mechanické návěstidlo. Když jsem byl na dráze, všichni mi vštěpovali, že tady zmýlená neplatí. Projedeš červenou a jdeš od válu, tedy pokud nenásleduje smrt.
Ale jo, vinen. To byla jenom teorie. Já reagoval jen na hlášku okouna. Vše je totiž v lidech. A také v technice, která může selhat. Tak nač stávkovat v OR. Nehody byly a nehody budou. Jen aktuálně jsou častější. Ale problematiku znají jen aktivně činní.Zdravím
Ale jo, vinen. To byla jenom teorie. Já reagoval jen na hlášku okouna. Vše je totiž v lidech. A také v technice, která může selhat. Tak nač stávkovat v OR. Nehody byly a nehody budou. Jen aktuálně jsou častější. Ale problematiku znají jen aktivně činní.
Naprostý souhlas, jsme jenom lidi. Každý může udělat chybu, a kdo si myslí že jemu se to stát nemůže, je na nejlepší cestě aby jí udělal.Ale jo, vinen. To byla jenom teorie. Já reagoval jen na hlášku okouna. Vše je totiž v lidech. A také v technice, která může selhat. Tak nač stávkovat v OR. Nehody byly a nehody budou. Jen aktuálně jsou častější. Ale problematiku znají jen aktivně činní.
I kdyby byl na trati autoblok s přenosem návěstidel u německý mašiny Herkula by to bylo jedno. Ten bohužel není naším zabezpečovačem vybavenej. Proto má na našem území povolenou rychlost jen 100km/h. Takže tam laicky řečeno na našem území funguje jen tlačítko bdělosti.Špatné zabezpečení je věcí SŽ. Ti na celou infrastrukturu serou a podle toho to vypadá. Už dávno tam mohl být alespoň přenos kódů návěstidel pro opakovač. Nemluvím pak o tom, že už desítky let se "plánuje" zdvoukolejnění inkriminovaného úseku. Obvinit mrtvého fíru je strašně jednoduché a jak známo, žádná nehoda nemá jen jedinou příčinu. Vždy je to souhra okolností.