Dobrý den. Ještě jednou díky za Vaši pomoc při mojí tvorbě TT !
Snad již poslední problém, se kterým bych potřeboval Vaši pomoc je tento:
V dopravně XYZ mám odstavenou skupinu nákladních vozů, pro kterou jede Lv vlak.
1) Jakým příkazem dojde ke spojení Lv se skupinou odstavených vozů ?
2) Grantuje takový příkaz i volnou cestu Lv na obsazenou kolej ?
Jejda ...
a ještě jedna drobnost:
Při výjezdu soupravy M152.0 z depa Zlaté Moravce mám dojet na druhou kolej u staniční budovy.
Cesta vede přes vnější kolejiště až na zhlaví ZM-závod, kde má dojít změně směru jízdy a potom jízda na zmíněnou kolej.
Path mám nastavenou tak, že bod obratu je těsně za výhybkou umožňující jízdu ke staniční budově. Tedy dost daleko před vjezdovým návěstidlem ve směru od ZM-závod.
Přes toto opatření mne program vyhání až za zmíněné vjezdové návěstidlo - tedy na šírou trať ! Jen tehdy dojde ke změně vlakové cesty z depa na vlakovou cestu k nástupišti.
Je chyba v programu OR, nebo v nastavení návěstidel ?
Předem díky moc za Vaši odpověď.
Snad již poslední problém, se kterým bych potřeboval Vaši pomoc je tento:
V dopravně XYZ mám odstavenou skupinu nákladních vozů, pro kterou jede Lv vlak.
1) Jakým příkazem dojde ke spojení Lv se skupinou odstavených vozů ?
2) Grantuje takový příkaz i volnou cestu Lv na obsazenou kolej ?
Jejda ...
a ještě jedna drobnost:
Při výjezdu soupravy M152.0 z depa Zlaté Moravce mám dojet na druhou kolej u staniční budovy.
Cesta vede přes vnější kolejiště až na zhlaví ZM-závod, kde má dojít změně směru jízdy a potom jízda na zmíněnou kolej.
Path mám nastavenou tak, že bod obratu je těsně za výhybkou umožňující jízdu ke staniční budově. Tedy dost daleko před vjezdovým návěstidlem ve směru od ZM-závod.
Přes toto opatření mne program vyhání až za zmíněné vjezdové návěstidlo - tedy na šírou trať ! Jen tehdy dojde ke změně vlakové cesty z depa na vlakovou cestu k nástupišti.
Je chyba v programu OR, nebo v nastavení návěstidel ?
Předem díky moc za Vaši odpověď.