TRAINSET BP

Stav
nelze přidat další příspěvky.

alanko007

Začátečník
zdar.neviete ci sa neda niekde stiahnut komplet balik Trainset BP? NIe tak ako na strankach p.semoru alebo msts.sinus lebo tam sa to da len po jednom modely.dik :)

Prečo zakladáš zbytočné vlákno? To je také ťažké vôjsť do vlákna tejto trate a poslať súkromnú správu autorovi trate alebo to tam priamo napísať?

to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne :)

alanko007 napsal:
to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne :)
Tak si to tak budes muset udelat, taky sem to delal...

alanko007 napsal:
Tak ty stranky grabni pres nejaky SW, maji zhruba 2GB a jediny limit, ktery Te bude omezovat, bude maximalne FUP Tveho pripojeni.

no tak toe super....a nemohol by to niekto pls uploanut na rapid alebo megaupload do jedneho suboru (ak viete co to znamena :) )

m. napsal:
alanko007 napsal:
Tak ty stranky grabni pres nejaky SW, maji zhruba 2GB a jediny limit, ktery Te bude omezovat, bude maximalne FUP Tveho pripojeni.
co myslis tym SW..software?..ja poznam len grabbera na rapid tak nieco porad

alanko007 napsal:
no tak toe super....a nemohol by to niekto pls uploanut na rapid alebo megaupload do jedneho suboru (ak viete co to znamena :) )
alanko - dieťatko, nemohol by si si radšej kúpiť DVD s traťou a kompletným trainsetom aby si nemusel zasierať fórum zbytočnými drístami ???

Naposled editoval moderátor:
alanko007 napsal:
m. napsal:
alanko007 napsal:
co myslis tym SW..software?..ja poznam len grabbera na rapid tak nieco porad
Na co by to měl někdo downloadovat a pak komprimovat do jednoho SW a pak zase někam uploadovat? Zbytečná práce - tedy mi se nechce to dělat - to máš tak, někomu se to nechce stahovat po jednom, někomu se zase nechce něco jiného :-D .....

Nehledě na to, že dávat GB soubory ke stažení jako jeden kus je holý nesmysl.

Takže jak tu někdo psal - použij download manager, nasypej to do bufferu a nech to přes noc sosat.....pokud víš, co to znamená...download manager třeba GetRight, FreeDownload Manager, prostě něco takového.....

FreeDownload Manager mám ke stažení i na svých stránkách, takže stačí nainstalovat a stahovat.....

Ještě nějaký problém?

Martens napsal:
FreeDownload Manager mám ke stažení i na svých stránkách, takže stačí nainstalovat a stahovat.....Ještě nějaký problém?
Bude mít problém, pokud bude sosat 4vláknově manažerem, tak sosne 5 souborů a pokračování zítra...
I s pomocí DM si to hold bude muset rozdělit na celý měsíc a denně sosnout max 20kousků.
Myslím, že to Karel proti stahování megapacků ošetřil slušně.
To omezení tam není pro legraci, Karel to platí z vlastního !!! Za nás za všechny . !
Měli by si to pánové laskavě uvědomit a zastydět se.
Když na to nemám, tak si tedy počkám.
Musím mít hned najednou všechno a zadara ( resp. to za mne zacvakne někdo jiný ) ?

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
FreeDownload Manager mám ke stažení i na svých stránkách, takže stačí nainstalovat a stahovat.....Ještě nějaký problém?
Bude mít problém, pokud bude sosat 4vláknově manažerem, tak sosne 5 souborů a pokračování zítra...
I s pomocí DM si to hold bude muset rozdělit na celý měsíc a denně sosnout max 20kousků.
Myslím, že to Karel proti stahování megapacků ošetřil slušně.
To omezení tam není pro legraci, Karel to platí z vlastního !!! Za nás za všechny . !
Měli by si to pánové laskavě uvědomit a zastydět se.
Když na to nemám, tak si tedy počkám.
Musím mít hned najednou všechno a zadara ( resp. to za mne zacvakne někdo jiný ) ?
Problém mít nebude, pokud bude sosat od Zbyňka....nic to ovšem nemění na tom, že ten trainset je nejlepší a nejrychlejší objednat na DVD a je to bez problémů....a navíc se nemusí párat s postupnou instalací....

Stejně by to teď stahoval skoro zbytečně, protože by musel stáhnou další velkou aktualizaci trainsetu, která bude dneska. To už je lepší si objednat DVD. :wink: Já mám poslední verzi DVD BP76.

Nechcete tohle duplicitní vlákno zamknout a zrušit? Nemíním odpovídat dvakrát do paralelních rubrik. Moderátorům děkuji.

(Díky finiši před aktualizaci jsem pritivnej dědek :lol: :lol: :lol: )

Zbyněk Šemora napsal:
Nechcete tohle duplicitní vlákno zamknout a zrušit? Nemíním odpovídat dvakrát do paralelních rubrik. Moderátorům děkuji.

(Díky finiši před aktualizaci jsem pritivnej dědek :lol: :lol: :lol: )

Není problém, takže zamčeno.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře