Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak si to tak budes muset udelat, taky sem to delal...alanko007 napsal:to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne![]()
Tak ty stranky grabni pres nejaky SW, maji zhruba 2GB a jediny limit, ktery Te bude omezovat, bude maximalne FUP Tveho pripojeni.alanko007 napsal:to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne![]()
co myslis tym SW..software?..ja poznam len grabbera na rapid tak nieco poradm. napsal:Tak ty stranky grabni pres nejaky SW, maji zhruba 2GB a jediny limit, ktery Te bude omezovat, bude maximalne FUP Tveho pripojeni.alanko007 napsal:to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne![]()
alanko - dieťatko, nemohol by si si radšej kúpiť DVD s traťou a kompletným trainsetom aby si nemusel zasierať fórum zbytočnými drístami ???alanko007 napsal:no tak toe super....a nemohol by to niekto pls uploanut na rapid alebo megaupload do jedneho suboru (ak viete co to znamena)
Ve 13 letech je to asi mnoho a ještě když jsme zvyklí vše stáhnout zadarmo.Juraj napsal:To ti pripada hodnie nejakych 350 kč nebo kolko?
Na co by to měl někdo downloadovat a pak komprimovat do jednoho SW a pak zase někam uploadovat? Zbytečná práce - tedy mi se nechce to dělat - to máš tak, někomu se to nechce stahovat po jednom, někomu se zase nechce něco jinéhoalanko007 napsal:co myslis tym SW..software?..ja poznam len grabbera na rapid tak nieco poradm. napsal:Tak ty stranky grabni pres nejaky SW, maji zhruba 2GB a jediny limit, ktery Te bude omezovat, bude maximalne FUP Tveho pripojeni.alanko007 napsal:to Fiira:ja viem ze tam je ale kym by somm p jednom stahoval tych 400suborov..........potom sa mi ozvi na icq. P.S. na tej stranke mozes stahovat max. 20 suborov denne![]()
Bude mít problém, pokud bude sosat 4vláknově manažerem, tak sosne 5 souborů a pokračování zítra...Martens napsal:FreeDownload Manager mám ke stažení i na svých stránkách, takže stačí nainstalovat a stahovat.....Ještě nějaký problém?
Problém mít nebude, pokud bude sosat od Zbyňka....nic to ovšem nemění na tom, že ten trainset je nejlepší a nejrychlejší objednat na DVD a je to bez problémů....a navíc se nemusí párat s postupnou instalací....bob57_cz napsal:Bude mít problém, pokud bude sosat 4vláknově manažerem, tak sosne 5 souborů a pokračování zítra...Martens napsal:FreeDownload Manager mám ke stažení i na svých stránkách, takže stačí nainstalovat a stahovat.....Ještě nějaký problém?
I s pomocí DM si to hold bude muset rozdělit na celý měsíc a denně sosnout max 20kousků.
Myslím, že to Karel proti stahování megapacků ošetřil slušně.
To omezení tam není pro legraci, Karel to platí z vlastního !!! Za nás za všechny . !
Měli by si to pánové laskavě uvědomit a zastydět se.
Když na to nemám, tak si tedy počkám.
Musím mít hned najednou všechno a zadara ( resp. to za mne zacvakne někdo jiný ) ?
Zbyněk Šemora napsal:Nechcete tohle duplicitní vlákno zamknout a zrušit? Nemíním odpovídat dvakrát do paralelních rubrik. Moderátorům děkuji.
(Díky finiši před aktualizaci jsem pritivnej dědek![]()
![]()
)