Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Duuso, super zpráva, teď ještě zjistit kde a Mn na Tišnofce jsou komplet! Zkusím kouknout do zajímavých odkazů, protže polské stránky neznám :roll:

Duuso - Bohužel, jediná šance je ještě polský Trainsim, ale ten je v toto chvíli nefukční...

Zdravím. Neměl by prosím někdo náhodou plánek Banské Bystrice? Stačilo by mi něco jako jsou takové ty zjednodušené plánky stanic ČD. Díky předem.

Zdravím vás.Nemáte niekto prosím vás fotodokumentáciu k 350.016 v kakadu nátere? ďakujem 3c40471ba7903966fa7f1bd66075fee5.gif

Naposled editoval moderátor:
Zháňam súrne ZCP a GVD 2007/2008 v el. podobe /pdf/ z trate ŽSR 130, číslo ZCP je 120.Vďaka.

Dobrý den ,
prosím Vás nemá někdo tyto fotky stačí po jedné M262.0202 a M262.0154.Potřebuji s původním označením a nátěru .
děkuji Jarda

754 KABINA FOTO

Ahoj prosím nemohli by ste mi poslať na email chrometeam@seznam.cz čo najviac fotiek kabiny rušna 754 (pripadne aj 750) . Bol by som vám moc vdačny . Dakujem dopredu

Zdravím,
prosím o fotky lokomotiv ř.749 (pokud máte,nejlépe 749 255-6) včetně jejich kabiny na můj email - domecek.j@seznam.cz

Zkusím urobit :colors:

Díky, Dominik

Zháňam kvalitný technický výkres lok. 263/S499.2, viete niekto pomôcť?

Zdravim, kdyby měl někdo nafocenou českou 163/2 buď cargo a nebo ČD, to je jedno, prosím o zaslání na vyhor@seznam.cz. Zkusim spráskat nějakej repaint.

Zdravím, zítra se vydám na Berounské hlavní,tak tam něco urobím a pošlu. Žáby tam nejezdí sice moc často,ale cargo je tam vidět na nákladech. Jinak na pár osobácích jezdí ČD s Bmto (myslím na trati č.171). Pár fotek bych nafotil.

Sorry, možná sme se špatně pochopili, ale já hledám 163 nebo 162. Ale, neva kdyžtak pošli co máš. (Doufám, ž tvoje odpově
d byla určena mě) :?

Zdravím,
to já vím,ř.162/163 má přezdívky peršing a méně známé žába,ale to je jedno. Na hlavním jsem byl a 163 Cargo,co jezdí na nákladech,nejela. Přitom jí vidím vždy odpoledne a dnes jí chci vyfotit,sedím tam celé odpoledne a místo nich jezdí esa :mad: . Když ji uvidím,nafotím a pošlu. Kdyžtak mám fotky esa 363 071-2 ,DKV Plzeň. Nevím,co by se dalo s fotkama udělat :roll: ,mám to vyfocené z profilu,předek a detaily.

Dominik

Back
Nahoře