Na jednu stranu tu píšeš něco o prasárně a na druhou stranu potom uznáš, že jsi to vědomě a vlastně naschvál šířil dál.. tohle mi teda dvakrát košer nepřijde. Každopádně v tomhle případě opravdu není na místě ať už jste si udělali cokoliv jednat takovýmto způsobem a dělat takovéto naschvály.. ono jde o princip toho co jsem psal, pokud dotyčný fotky neposkytl veřejně jako veřejně (někde na úložiště) a svěřil je například Tobě a ať už se mezi Vámi jak jsem psal výše stalo cokoliv mělo by být tabu je jakkoliv šířit dál. Na jednu stranu si tu každý na fóru hraje na to jak dodržuje pravidla a jedná fér a na druhou tu ukazujete jak můžete všechno a žádná pravidla byť ta základní elementární co se týče slušnosti Vás nezajímají. Tímhle akorát všem zavíráte cestu. A závěrem jedna řečnická, myslíte, že s Tebou / Vámi potom bude někdo ochoten spolupracovat?
Píšeš o slušnosti, jo? Já sem nehodlám tahat sračky, ale přijde ti slušný, někomu bez důvodu posílat fakáče, absolutně ho následně vyignorovat bez jakýhokoliv vysvětlení a následně ještě šířit fámy na jeho jméno? Já bych neřekl půl slova, kdyby mi někdo jeho chování objasnil. Ale jediný, čeho jsem se dočkal je to, že Nicolas jak jeho tiskovej mluvčí furt někde něco píše, buď co vzkazuje Daniel a když ne zrovna to, tak to, jaká jsem kurva. To je fakt hrozná slušnost, místo toho, aby se někdo z nich sebral a na opakovanou výzvu to vyřešit slušně radši dál uráží ostatní. A to jsem to měl zájem řešit od začátku, co Daniel přestal reagovat a v době, kdy jsem nic neposlal. Daniel má ale hlavu v písku a vysvětlení jeho chování v době, kdy jsem nic neudělal jsem se nedočkal doteď. Ano, teď v právu klidně být mohou, ale v době, kdy ještě fakt nebyli, tak to bylo z jejich strany úplně stejný, tak teď ten důvod alespoň mají. Nezlob se na mě, já, když jednal slušně, tak to dopadlo tak, že jsem nedostal jedinou odpověď, maximálně tak titulaci na kurvu někde na discordu.
A naschvál šířil dál? Jo, to možná jo, jenže fakt ne naschvál tak, jak myslíš ty, aby se nějakej Daniel mohl posrat z toho, že jeho fotky má někdo jiný, ale naschvál kvůli tomu, aby z toho něco bylo. Jasně jsem řekl, že mi jde o něco jinýho, než o honění ega na tom, že mám fotky na toto a nedám to nikomu, když vím, že něco neudělám, tak to dám někomu, kdo to udělá a ZVEŘEJNÍ. Je Danielův problém, že sám od sebe přestal komunikovat a nehodlám kvůli tomu, že mu hráblo v bedně držet fotky, ze kterých nic neudělám, když na konci z toho je stejný užitek, jako kdyby to udělal kdokoliv jiný. Jsou to posraný fotky na textury, bejt to něco nevím, jako fotka na trati, neřeknu, ale tohle jsou snad fotky na to, abych z nich někdo něco vytvořil pro komunitu, které je zcela u zadku, kdo ty fotky vůbec fotil a paradoxně sám autor z toho nemá nic, krom uvedení někde v poznámkovým bloku.
Osobně už toho mám plný zuby, udělejte ze mě klidně kurvu, jak furt říkáte. Jestli mě teď má někdo za čuráka, tak prosím, já to vzdávám. Pokud mi kvůli tomu někdo přestane posílat fotky, tak fajn. Já už opravdu nemám chuť tady dál něco psát a nyní pomalu ani zveřejňovat. Ti, kteří se se mnou normálně baví a mají alespoň průměrnou hodnotu IQ snad chápou, že bych si nedovolil a že nemám ani důvod jejich fotky dál posílat, ať už kvůli tomu, že to co si od nich vezmu, tak si chci udělat sám, tak kvůli tomu, že oni se mnou komunikují normálně a mohu se jich vždy normálně případně zeptat, zda někam mohu fotky poskytnout. Mimo jiné, zrovna tu 263 mi Daniel přibalil sám od sebe k něčemu jinému, což nemá být výmluva, ale jen, kdyby někdo chtěl zkoušet říkat, že přece jsem si na ni vzal fotky a že píšu, že to co si vezmu, tak si chci udělat sám.
A u svých již veřejných skinů jsem se ještě ptal, zda jsou všichni ok se zveřejněním, a to i do RW.