Nákladní vozy - skiny, repainty, modely

Jacek napsal:
Pikku napsal:
Sas-z, ale nevím to jistě. ) Ale je to jako se vším - nejsou lidi 8)

Podle katalogu to byly Saz
viz katalog
Ani Sas-z a už vůbec ne Saz, ale z výroby Sasz, po roce 1982 přeznačený na Faccs (Sasz)
U nás to jezdilo na vlečku a říkalo se tomu "saze". Jednou se výpravčí zeptal, jestli tam ještě ty saze jsou a dostal odpověď, že kominíci už tam byli.

Sasz to je, jasně že ano. Dík. :wink:

Pikku, díky za nové krásne modely nákladných vozov, je to fakt úžasné,hlavne Wapky,apropo využiješ aj moje fotky, alebo sa do toho mám niekedy oprieť?

duuso napsal:
Pikku, díky za nové krásne modely nákladných vozov, je to fakt úžasné,hlavne Wapky,apropo využiješ aj moje fotky, alebo sa do toho mám niekedy oprieť?

Vzhledem k tomu, že speciálně wapky chci překopat mám obavy, abys nemarnil čas - textury zřejmě moc změn nedoznají, ale určitě bude přemapovaný podvozek. Na druhou stranu, nejsem v současnosti schopen říci, kdy k tomu dojde, takže jestli ti moc chybí ty slovenské wapy můžeš začít. :wink:

Pikku napsal:
Tak, a je tu slibovaná aktualisace vagonů na PILOW Inc. - sady Ztr, Faccs, Falls. Omlouvám se za kvalitu Faccs a Falls, jsou to spíše takové dva roky staré betaverse, ale Tygym avisovaný release trati 090 mě k tomu vlastně donutil. Děkuji všem za spolupráci při přípravě modelů. A nakonec nějaká reklamka:

Tak sosejte na známé stránce. A nezapomeňte se podívat do sekce V přípravě

Ty vagony jsou perfektní, moc dobrá práce

Naposled editoval moderátor:
Však ja len tak, keď na to bude čas tak niekedy začnem, je tam tuším asi 5 variant ak si dobre pamätám.

Dnes jsem pověsil na svoje stránky další variantu Faccs/Sas, jedná se o Jackem upravenou versi pro ČSD. Tak doufám, že je vše vpořádku a downloady jedou. Měl jsem ještě přichystanou ČSD variantu Wap/Falls (jedná se o dost zásadně předělaný model Fallsu který je již ke stažení) , ale problémy s exportem do MSTS mě srazily v rozletu. Nicméně doufám, že se mi příští týden podaří odstranit závažnou chybu na modelu a půjde ven taky. Obrázky sem dnes žádné nedávám, Sas je pořád jen Sas 8)

Skin tejto wapky z mojej dielne si onedlho budete môcť stiahnuť na našom webe.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr1121_zsskFals.jpg
Ad Pikku:Samozrejme sa neskôr pustím aj do Tvojich modelov,slovenských verzií mám nafotených až až,toto sa mi váľalo už dlho na disku.

Nakonec se vše podařilo k mojí naprosté spokojenosti a na známé adrese můžete stahovat ČSD wapku. Malá reklamka:

d48db2fda5fcd2c8bc488b01a7c0bd6b.jpg

Je to kupodivu odlišný model než ty zveřejněné minulý týden, má o jednu texturu méně a jinak řešené podvozky. Je samozřejmě možné připravit textury ze současné doby i na tento model.

Pikku napsal:
Nakonec se vše podařilo k mojí naprosté spokojenosti a na známé adrese můžete stahovat ČSD wapku.

Je to kupodivu odlišný model než ty zveřejněné minulý týden, má o jednu texturu méně a jinak řešené podvozky. Je samozřejmě možné připravit textury ze současné doby i na tento model.
Nezapomněl jsi na něco? Nebo můj názor zanedbáváš????
Vrbam napsal:
Uvítal bych u Falls/Wap a Faccs/Sas různé verze nákladu. Např. ložené uhlím, vápencem (naše rarita).

Jinak neviděl jsem že by vagony Transportservis Beroun vozil uhlí, já vzdycky v jejich vozech vidím jen vápenec (a ten jak všichni víme je bílý a s vyšší hustotou)

Vrbam napsal:
Pikku napsal:
Nakonec se vše podařilo k mojí naprosté spokojenosti a na známé adrese můžete stahovat ČSD wapku.

Nezapomněl jsi na něco? Nebo můj názor zanedbáváš????
Vrbam napsal:
Uvítal bych u Falls/Wap a Faccs/Sas různé verze nákladu. Např. ložené uhlím, vápencem (naše rarita).

Jinak neviděl jsem že by vagony Transportservis Beroun vozil uhlí, já vzdycky v jejich vozech vidím jen vápenec (a ten jak všichni víme je bílý a s vyšší hustotou)

No vidíš, kdybys žil v Ústeckém kraji, viděl bys nejen modré wapky Transportservisu s uhlím, ale kolikrát i horší věci. Pokud chceš vozy ložené vápencem, nezbývá ti nic jiného než se pokusit udělat nějaké reskiny. Navíc možností skinování jest nepřeberné množství, PKP, ZSSK, ZSR, popř. zelenošedé SD atd. Bohužel není v mých silách přeskinovávat tyto vozy, proto jsem ani neadaptoval textury současných wapek na ČSD model.

Pikku napsal:
No vidíš, kdybys žil v Ústeckém kraji, viděl bys nejen modré wapky Transportservisu s uhlím, ale kolikrát i horší věci. Pokud chceš vozy ložené vápencem, nezbývá ti nic jiného než se pokusit udělat nějaké reskiny. Navíc možností skinování jest nepřeberné množství, PKP, ZSSK, ZSR, popř. zelenošedé SD atd. Bohužel není v mých silách přeskinovávat tyto vozy, proto jsem ani neadaptoval textury současných wapek na ČSD model.
To je sice pěkné, ale vzhledek na ložné hmostnosti vozu a objemu vápence jsou vozy Falls a Faccs loženy pouze pod okraj, narozdíl od hnědého uhlí, které okraj převyšuje! A bez úpravy modelu tuto skutečnost realizovat nelze!! Stačí jen číst a nevymlouvat se, už to bylo napsáno v minulém příspěvku.

Vrbam napsal:
Pikku napsal:
To je sice pěkné, ale vzhledek na ložné hmostnosti vozu a objemu vápence jsou vozy Falls a Faccs loženy pouze pod okraj, narozdíl od hnědého uhlí, které okraj převyšuje!

V tom případě je to tedy špatné - vozy s bílým práškem v dohledné době nebudou :roll:

Pikku napsal:
Vrbam napsal:
Pikku napsal:
To je sice pěkné, ale vzhledek na ložné hmostnosti vozu a objemu vápence jsou vozy Falls a Faccs loženy pouze pod okraj, narozdíl od hnědého uhlí, které okraj převyšuje!

V tom případě je to tedy špatné - vozy s bílým práškem v dohledné době nebudou :roll:
Pokud nákladu o min. rozměrech 5x5x10cm říkáš prášek, tak je něco v nepořádku

Čuřil napsal:
duuso napsal:
Na našom webe som dnes zverejnil nákladný voz zssk_Gbs.

Prosim vas moc pekne, tento model jsem si stahnul, ale krici, ze mu chybi zvuk snd_naklad\vozy_dvouose.sms

Kde bych to stahnul ?
Tyhlety zvuky jsou na balíček zvuků od P.Kapouna.Doporučuji ten balíček stáhnout nebo přepsat cestu na "../../common.snd/Vozy/CDvuzNakl2n.sms"

Kadr napsal:
Čuřil napsal:
duuso napsal:
Na našom webe som dnes zverejnil nákladný voz zssk_Gbs.

Prosim vas moc pekne, tento model jsem si stahnul, ale krici, ze mu chybi zvuk snd_naklad\vozy_dvouose.sms

Kde bych to stahnul ?
Tyhlety zvuky jsou na balíček zvuků od P.Kapouna.Doporučuji ten balíček stáhnout nebo přepsat cestu na "../../common.snd/Vozy/CDvuzNakl2n.sms"
To by taky mohl upravit autor toho nákladu a upravený eng aktualizovat, když už jsou zvuky Petra Kapouna na stejném webu.

Back
Nahoře