Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Kdo jste si stáhli skiny Shimmns 148 a 276 dnes před 17 hodinou, stáhněte si prosím znovu chování, na základě upozornění Pavlíka byla ve wag souborech opravena chyba v názvu modelu.
Kontejnery skinuju prozatím já. Něco už mám, ale prozatím mi pořád stoprocentně nesedí textura. Navíc na ně teď nemám nějak náladu. Skinuju nějaké modely. Mový model vozu pro nové kontejnery se snad připravuje.
Zdravím, mám problém se stažením dvou vrchních balíčků kontejnerů, které přikládám v odkaze http://www.ts-studio.eu07.pl/index1.html . Jednoduše řečeno pro stažení chce abych opsal kód z obrázku, ale ten se mi tam nezobrazuje. Kdyby někdo pomohl, budu rád. Nebo když je má někdo stažené, klidně pošlete přes SZ. Díky
Při kliknutí na tlačítko Download přidrž Shift, stránka úložiště se Ti otevře v novém okně a tam už číslo k opsání bude. Tohle je chybka u všech downloadů na ts-studio.pl.
Dobrý den,
nevíte prosím, zdali je tento skin ke stažení? Dost dobře nechápu systém toho webu. Musím se tam zaregistrovat, jinak se nikam nedostanu. Je tedy ke stažení nebo se jen jedná o screen z dílny?
Ale pánové,...
je vidět, že jste asi nikdy s Kankovým Čechofrachtem nejezdili nebo nečetli readme, protože tehle skin je rezavý a oprýskaný jak prase, kdežto Kankův je pěkný, relativně nový. Weiche nebo nějaký německý kolega měl web, kde jste se bez registrce nemohli ani pohnout. Zdálo semi, že tam měl i Weiche nějaké své výtvory. Ovšem jsem nikde nenarazil na tento skin. Vidíte, že příspěvek je rok starý, proto se ptám, zdali nemáte nějakých zpráv.