Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tohle už mě trápilo před čtyřmi roky, a zkoušel jsem co by se s tím dalo dělat. Napsal jsem takovou výzvu: http://doskoly.cz/trainsim/konce/konce.htmKebarko napsal:Koncové svetlá na poslednom vagóne používam namiesto koncoviek. Lebo vždy posledný vozeň bude mať označenie Koniec vlaku. Keby som použil model koncoviek a počas aktivity odpojím vozne od konca vlaku tak posledný vozeň je bez označenia Koniec vlaku. Ak na koniec vlaku pripojím vozne, koncovky by som mal niekde v strede vlaku. Takže z týchto dôvodov používam na označenie konca vlaku svetlá.
Ideálne by bolo, keby sa dala nadefinovať aj ďaľšia textúra svetla - textúra koncoviek. Potom by som mal vždy koncovky tam kde majú byť. Ale to je hudba budúcnosti...

Je to pravda ,že je to úžasný.Člověk na to kouká s otevřenou pusou jaká je to krása.Tax napsal:Pekné, moc podarené ... ( kurník šopa, keď už nikto iný ťa nepochváli, tak to urobím ja , všetci ostatní čušia jak voš pod chrastou, asi čakajú na novú x63-ku alebo čo )
To ne, ostatní se bojí cokoliv napsat, když jsi chválení zakázal... 8)Tax napsal:Pekné, moc podarené ... ( kurník šopa, keď už nikto iný ťa nepochváli, tak to urobím ja , všetci ostatní čušia jak voš pod chrastou, asi čakajú na novú x63-ku alebo čo )
Michal napsal:To ne, ostatní se bojí cokoliv napsat, když jsi chválení zakázal... 8)
Ronoath napsal:Jsem v šoku krásou... Kdysi jsem chtěl skinovat ten starý Vtr, ale vykašlal se na to (jeden kus stojí v Olomouckém depu a já jsem si jej vyfotil)
Pikku napsal:Ronoath napsal:Jsem v šoku krásou... Kdysi jsem chtěl skinovat ten starý Vtr, ale vykašlal se na to (jeden kus stojí v Olomouckém depu a já jsem si jej vyfotil)
No, jestli máš chuť tak můžeš naskinovat tenhle, mělo by to jít snadno až naprosto snadno Jen bude zřejmě problém s brzdařskou budkou, ale ty byly stejně v průběhu provozu odebírány. Ozvi se mailem, jestli budeš mít zájem, domluvíme se na případné spolupráci.
kulica napsal:Mám pocit, že nějaký starý krytý vůz stojí v depu v Libni, mohl bych udělat foto...jen je asi z jedné strany ozdobený nápisem " nepohybovat"...ale jinak by ušel, teda pokud by nevadil stářím zašlý nátěr.
Pikku napsal:kulica napsal:Mám pocit, že nějaký starý krytý vůz stojí v depu v Libni, mohl bych udělat foto...jen je asi z jedné strany ozdobený nápisem " nepohybovat"...ale jinak by ušel, teda pokud by nevadil stářím zašlý nátěr.
Nafoť, pošli, uvidíme - ne všechny fotky jsou použitelné, ale někdy se něco najde. (Hlavně pozor na rybí oko a podobné úlety.)
kulica napsal:Pokud bude sluníčko tak zítra nafotím...celkové pohledy+detaily. Stojí na místě kde není žádný plevel, keře a nic jiného.
Ja zas na nezasnežené fotky strechy ... no ale keď si sám nenafotím ...duuso napsal:Ad Tax: Na tú x63-ku čakám stále...![]()